2777
2789

سلام و عرض ادب به تمام افراد متفکر و اهل مطالعه که با مطالعه و کتابخانی هم به خودشون سود میرسانند هم اطرافیانشون 

اومدم چن تا کتاب خوب در باره موفقیت و رشد شخصی معرفی کنم 

۱کتاب اثر مرکب از دارن هاردی (کتاب فوق العاده ایه )

۲کتاب باشگاه ۵ صبحی ها(با خوندن این کتاب صحرخیز میشید و به اوج کمال خودتون راه پیدا میکنید )

۳کتاب جادو فکر بزرگ (درباره تاثیر تفکر در زندگی و پیشرفت شخصیه تمام کار های ما حس های درونی ما از تفکرمون نشات میگیره)

۴کتاب نیرو عادت چارلز دوهیگ (این کتاب درباره تاثیر عادت هست و چگونه تغییر عادت )

۵کتاب تخت خوابت را مرتب کن (این زندگی نامه افسر نیرو دریایی امریکاست و روی نظم و تلاش و پشتکار تاکید داره)

۶ کتاب خودت را به فنا نده (این عالیه برای افرادی که کم انگیزه شدن برای رسیدن به موفقیت)

البته به لین موضوع هم اشاره کنم که برای موفقیت و پیشرفت انگیزه لازم هست ولی انگیزه حکم استارت ماشین رو داره و مهمترین چیز برای پیشرفت و موفقیت پدال و گاز و ... هست که من به عادت تشبیهش میکنم چون با عادت های مان ماشین موفقیتمون به جلو حرکت میکنه و باید عادت جدید در خودتون بوجود بیارید 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

نکوشیمون پدر خانده 😆

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی اون کتاب سحر خیز بشیم واقعا تاثیر داره ؟؟؟؟

از نظر من خیلی تاثیر گذاره فوق العادست من روزایی که صحر خیز بودم درس میخوندم و روزای عادی نه 

این کتابا به هم مرتبطه برای موفقیت 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

سلام

من خودت را به فنا نده رو خوندم

متاسفانه خیلی این مدل کتاب‌ها برای  شخصیت من اثرگذار نیستن. حالا بقیشو نمیدونم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سلام عرض شد 

کتاب نیرو عادت واقعا خوبه ؟

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
سلام من خودت را به فنا نده رو خوندم متاسفانه خیلی این مدل کتاب‌ها برای  شخصیت من اثرگذار نیست ...

اول کتاب هم یادتون باشه کمی اخطار داد به خوانندگان

نکوشیمون پدر خانده 😆

پدرخوانده 

سلامت باشید

سلام🖐 ..خیلی عالیه

سلام خواهر خرگوشی 

کتابای خوبی هستن

من مشکلم سحرخیزیه هرکاری میکنم زودتر از ده نمیتونم بیداربشم حتی اگه کلی کارداشته باشم بنظرتون تاثیرداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

سلام عرض شد  کتاب نیرو عادت واقعا خوبه ؟

همه کتابا به نوبه خودشون عالین فقط باید ببینی هدفت و نیازت نسبت به کتاب چیه 

از نظر من اگر عادت های جدید بوجود بیاری عادت های قدیمی خیلی کمرنگ تر میشه 

همه کتابا به نوبه خودشون عالین فقط باید ببینی هدفت و نیازت نسبت به کتاب چیه  از نظر من اگر عاد ...

بله 

مچکرم 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
اول کتاب هم یادتون باشه کمی اخطار داد به خوانندگان

بله

کلا بنظرم این کتاب‌ها فقط یک ایده به آدم

بحث اصلی همون اراده و خواستن خودمون هست

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

@barzakhm    

@بارلین    

@gol_bikas‍