2777
2789
عنوان

دندان شکن اورژانسی:))))

132 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من عصر مهمون دارم از اون مهمون افاده ای ها چشمتون رو بد نبینه یاد میشینه پز میده که مارک کفشای خودم فلانه بچه هام فقط فلان غذا رو میخورن گوشیا و ساعتاشون  اپله و آیپد دارن و فقط از خارج براشون شکلات میاریم و ....

یه جواب دندان شکن میخوام بهش بدم که تازه به دوران رسیده اس که سر این چیزا پز میده. چون واقعا هم تازه به دوران رسیده اس قبل ازدواجش تو یه شهر کوچیک و وضعیت معمولی زندگی می کرد.توروخداااااااا کمکم کنید استرس گرفتم چون همیشه فقط نگاش میکنم وقتی این حرفا رو میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آدم باید ظرفیت و شعور  داشته باشه پول که شعور وظرفیت نمیاره

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   
خب چکار داری بزار پزشو بده 

اخه تمام مدتی که هست فقط اون حرف میزنه و میدونی از ایناس که مثلا میگه ای شوهرت این کارو برات نکرد؟ اینو برات نگرفت؟؟؟؟؟ شوهر من اومد خواستگاری برام فلان کارو کرد:////

اخه تمام مدتی که هست فقط اون حرف میزنه و میدونی از ایناس که مثلا میگه ای شوهرت این کارو برات نکرد؟ ا ...

قصدش اینه آرامشت رو بهم بریزه و تو رو از مشغول شدن ب زندگی خودت ناامید کنه و ب حرفاش مرتب فکر کنی..ک موفق شده تا حدودی!بابا بیخیال یه گوش یه دروازه

انقدر توی این مدتی که میاد تحت فشار قرار میگیرم که وقتی میره انگار کوه کندم خسته میشم اگه روم میشد ب ...

عزیزم میتونی اخم کنی و بهش رو ندی اصلا نخند یا به زور بخند که یفهمه خوشحال نیستی وقتی میاد،من اینجوری رفتار میکنم از کسی خوشم نیاد