2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4459 بازدید | 148 پست

مشکل اصلیه ما اینه

ی بحثی دعوایی شد همون اول میخاییم جابزنیم چون کشش نداریم

ولی زندگی بچه بازی نیست باید تااخر جنگید برا حفظش 

وقتی رسیدی ب مرحله اخر بگی نششششد اقا نشد

قابل توجهت اگ اینطوریه ک هیج اگ نیست یفکری بکن

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
من تو عقد جدا شدم به نظرم اگه نمیتونی باهاش کناربیایی جدا شو گور بابای حرف مردم

حالمو خوب نمیکنه بحث زیاد داریم تا من کوتاه نیام کوتاه نمیاد و همیشه هم میگه سر اختلاف نظره ک میگه من درست میگمو تو غلط میگی عین دخترا مدام جواب میده و بحث میکنه، کنار نمیتونم بیام باهاش چون واقعااین اخلاقش اذیتم میکنه ولی میگم شاید درست بشه بعدا...

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عقد برای آشنایی 

عقد برای آشنایی نیست دیگه زن و شوهرن

قبل عقد باید آشنا میشدن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
اختلاف نظر هست منتهی وقتی هیچ جوره درک نمیکنه و پای حرفش هست و مدام سر مسائل کوچیک بحث میشه و اصلا ه ...

ببین شاید تو خواسته هات رو درست وبا سیاست بهش نمیگی.هرکدومتون دوست دارید حرف حرف خودتون باشه .

حالمو خوب نمیکنه بحث زیاد داریم تا من کوتاه نیام کوتاه نمیاد و همیشه هم میگه سر اختلاف نظره ک میگه م ...

نمیدونم اگه دوسش داریو حس میکنی خوب میشه جدا نشی خیلی بهتره جدایی راه اخره ما به هیچ وجه نمیتونستیم کنار هم زندگی کنیم 

مشکل اصلیه ما اینه ی بحثی دعوایی شد همون اول میخاییم جابزنیم چون کشش نداریم ولی زندگی ...

مسئله ما یه بحث نیست خیلی از این بحثا شده و جا نزدم میترسم خیلی دیر بشه همین الانشم همه میگن ۷ ماه گذشته دیره

اختلاف نظر هست منتهی وقتی هیچ جوره درک نمیکنه و پای حرفش هست و مدام سر مسائل کوچیک بحث میشه و اصلا ه ...

چه مدته عقد هستین..

مسائل کوچیک گاهی از نظر بقیه مسئله بزرگیه..

اختمال نامزدتون برونگراس و شما درونگرا هستین..

که همون مسائل کوچیک رو مطرح میکنه و به زبان میاره و شما احتمالا بر عکسشی..

میتونی از یه روانشناس کمک بگیری راهنماییت میکنه

کاربری سومم 🥺
یعنی صیغه هم حتی نخونیم؟؟ آخه دیگ کسی حاضر نمیشه با یه دختر مطلقه ازدواج کنه از این ناراحتم

نه بابا چه مطلقه ای

تازه اگه باکره هم باشی شناسنامتو عوض میکنن

اگرم نباشی اونم مهم نیست

بهتر از جدایی بعد ازدواجه که عزیزم

نمیدونم اگه دوسش داریو حس میکنی خوب میشه جدا نشی خیلی بهتره جدایی راه اخره ما به هیچ وجه نمیتونستیم ...

مشکلتون چی بود شما

حالمو خوب نمیکنه بحث زیاد داریم تا من کوتاه نیام کوتاه نمیاد و همیشه هم میگه سر اختلاف نظره ک میگه م ...

وای وای شوهر منم اینجوریه اصلا نمیشه باهاش بحث کنم.حتی در مورد تغذیه چیزی که علم ثابتش کرده .بازم حرف حرف خودشه .ولی من باهاش بحث نمیکنم چیزی بگه میگم درسته بعدش با سیاست حرف و کار خودمو انجام میدم

عزیزم برو مشاوره

طلاق تصمیم بزرگیه 

چه بسا که با موندنت هم زندگیت خرابتر بشه و اتفاقات بدتری برات بیفته

ولی اینو بدون باهرمردی زندگی کنی یه مشکلی داری

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نه بابا چه مطلقه ای تازه اگه باکره هم باشی شناسنامتو عوض میکنن اگرم نباشی اونم مهم نیست بهتر از ج ...

باکره هستم ولی خب واسه ازدواج بعدی نمیشه ک عقد رو نگفت و پنهون کرد مردای ایرانی اکثرا جا میزنن و غیرتشون قبول نمیکنه😞

اتفاقا دوران عقد دوران شیرینیه .هنوز خیلی مسایل و مشکلات تو زندگی بوجود نیومده فکر کن الان که این هم ...

منم حرف موافق یا مخالفی نزدم که عزیز 

دیگه شیرینیه مطلق هم نیست 

بازم بحث و اختلاف نظر هست همه جا چه نامزدی چه بعده عروسی..

کاربری سومم 🥺
وای وای شوهر منم اینجوریه اصلا نمیشه باهاش بحث کنم.حتی در مورد تغذیه چیزی که علم ثابتش کرده .بازم حر ...

خب چرا کوتاه نیاد همیشه ما کوتاه بیایم که سر مسائل بزرگتر به مشکل برمیخوریم اونموقعم محبکریم کوتاه بیایم کلا تو زندگی مشترک همه چی باید دو طرفه باشه ،۲ طرف باید درک و شعور داشته باشن