من تو عقد جدا شدم به نظرم اگه نمیتونی باهاش کناربیایی جدا شو گور بابای حرف مردم
حالمو خوب نمیکنه بحث زیاد داریم تا من کوتاه نیام کوتاه نمیاد و همیشه هم میگه سر اختلاف نظره ک میگه من درست میگمو تو غلط میگی عین دخترا مدام جواب میده و بحث میکنه، کنار نمیتونم بیام باهاش چون واقعااین اخلاقش اذیتم میکنه ولی میگم شاید درست بشه بعدا...
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
حالمو خوب نمیکنه بحث زیاد داریم تا من کوتاه نیام کوتاه نمیاد و همیشه هم میگه سر اختلاف نظره ک میگه م ...
وای وای شوهر منم اینجوریه اصلا نمیشه باهاش بحث کنم.حتی در مورد تغذیه چیزی که علم ثابتش کرده .بازم حرف حرف خودشه .ولی من باهاش بحث نمیکنم چیزی بگه میگم درسته بعدش با سیاست حرف و کار خودمو انجام میدم
وای وای شوهر منم اینجوریه اصلا نمیشه باهاش بحث کنم.حتی در مورد تغذیه چیزی که علم ثابتش کرده .بازم حر ...
خب چرا کوتاه نیاد همیشه ما کوتاه بیایم که سر مسائل بزرگتر به مشکل برمیخوریم اونموقعم محبکریم کوتاه بیایم کلا تو زندگی مشترک همه چی باید دو طرفه باشه ،۲ طرف باید درک و شعور داشته باشن