2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4459 بازدید | 148 پست
اتفاقا جدایی تو عقد خوبه عزیزم یادت باشه دخترایی که تو عقد جدا میشن زودتر بهتشون باز میشه خالا چرا ...

یعنی صیغه هم حتی نخونیم؟؟ آخه دیگ کسی حاضر نمیشه با یه دختر مطلقه ازدواج کنه از این ناراحتم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
عزیزم من با وجود اینکه تجربه طلاق دارم و الانم ازدواج کردم و خداروشکر زندگیمم خوبه ولی اگه اون زمان ...

مشکل شما چی بود مگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها دیگه حاضر نیستن با یه دختر جدا شده ازدواج کنن حتی شده تو عقد

تو اطراف ما ازدواج میکنن حتی پسر مجرد اومده خواستگاریشون عروسی گرفتن چه عروسی کلی طلا خونه زندگی همه چی 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اخه عزیزمن خیلیا و بعدا رو ول کن الان ببین میتونی این شرایطو تحمل کنی یا نه اگه نمیتونی جدا شو خیلیا خیلی حرفا میزنن خیلی کارا میکنن تو ببین خودت چی میخای مگه آدم همه زندگی و هدفش فقط ازدواجه!!

خیلیادوس دارن شبیه ما باشن،ببیننمون از دور یا با ما تنها شن...😇🥰
یعنی صیغه هم حتی نخونیم؟؟ آخه دیگ کسی حاضر نمیشه با یه دختر مطلقه ازدواج کنه از این ناراحتم

نه اصلاهمچین فکری نکن خودتوبدبخت نکن من کسیومیشناسم که نامزدبودشوهرش دسته بزن داشت جداشدالان بایه پسرپولدارازدواج کرده که به پسره میگه بمیرپسره براش میمیره 

ببین هنوز تو این یکی موندی، فکر بعدی هستی؟؟؟

بهتر نبود قبل عقد نامزدی رو طولانی تر میکردی روش شناخت پیدا میکردی؟

لباس تن نیست که شوهر هی دربیاری بعدی رو بپوشی. اگر واقعا قابل اصلاح نیست باید اقدام کنی به جدایی نه سر هر چیزی

بعضی دعوا ها و بحث ها قابل حله.. اوایل ازدواج اختلاف سلیقه و نظر هست و بحث هم زیاد پیش میاد بخاطر&n ...

اختلاف نظر هست منتهی وقتی هیچ جوره درک نمیکنه و پای حرفش هست و مدام سر مسائل کوچیک بحث میشه و اصلا هم کوتاه نمیاد تا من کوتاه نیام باید چیکار کنم

همه که اینجور نیستن من ازدواج کردم و با یه پسرمجرد اونم تک فرزند

ای بلای تو به جانم،که تو جانی و جهانی❤️🧿
عزیزم من با وجود اینکه تجربه طلاق دارم و الانم ازدواج کردم و خداروشکر زندگیمم خوبه ولی اگه اون زمان ...

منم طلاق گرفتم و نظر تورو دارم

خیلیادوس دارن شبیه ما باشن،ببیننمون از دور یا با ما تنها شن...😇🥰
بعضی دعوا ها و بحث ها قابل حله.. اوایل ازدواج اختلاف سلیقه و نظر هست و بحث هم زیاد پیش میاد بخاطر&n ...

اتفاقا دوران عقد دوران شیرینیه .هنوز خیلی مسایل و مشکلات تو زندگی بوجود نیومده فکر کن الان که این همه دعوا و ناراحتی هست بعدش بیشتر نمیشه.یا باید خودت رو تغییر بدی و بسازی .یا هرروز دعوا  و آخرش طلاق

دو تا از دوستام تو عقد جدا نشدن

یکیشون الان با بچه یک ساله متارکه کردن

یکی دیگه باباش میگه اون همه خرج جهیزیه ات کردم بمون و بساز

هرکار بکنی حرف هست ازدواج کنی ، ازدواج نکنی ، جدا شی ، جدا نشی و ... ما آدم ها همیشه آماده ی قضاوت و نظر دادن هستیم

پس پیشنهاد میکنم چندین جلسه مشاوره برو