2777
2789
عنوان

بی بی چک چند روز بعد نشون میده اگه مثبت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 48 پست
اره چند نفری گفتن برو ازمایش باید برم اصن دل تودلم نیس الان ب ی دوستی میگفتم من 5 ماهه عروس شدم ولی ...

یه چیز مهمم این ک استرس مانع لانه گزینی میشه حتی اگه سالمه سالم باشی بهتره خودتو اروم کنی تا لانه گزینی اتفاق بیفته

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
یه چیز مهمم این ک استرس مانع لانه گزینی میشه حتی اگه سالمه سالم باشی بهتره خودتو اروم کنی تا لانه گز ...

نمیدونم بخدا چ کنم،توکل ب خدا 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت داری میگی دیشب کیت تخمک گذاریت دوتا شد یعنی دیشب تخمک گذاری داشتی بعد از ده روز پیش اسپرم زنده نمونده  باید دیشب باز اقدام میکردی، من 23 ام اقدام کردم کوفتگی و یک نفس نفس میزنم کیتم منفی شد

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
خودت داری میگی دیشب کیت تخمک گذاریت دوتا شد یعنی دیشب تخمک گذاری داشتی بعد از ده روز پیش اسپرم زنده ...

ینی اگه اسپرم میگرفته دوتا خط نمیفتاده؟

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….