2777
2789
چی گفت مگه بنده خدا! من خودم از ترس اومدم ببینم تاپیک زلزله کسی گذاشته یا نه. بده آگاه باشی و حواس ...

نفرین ناحق اره 

چند وقت پیش هم یکی تاپیک ترسناک گذاشته بود از عنوانش دیگه تاصبح نخوابیدم از ترس من گفتم اونایی که نصف شب تاپیک ترسناک و زلزله میزارن حلال نمیکنم این ی حق الناس پیش خدا باید جوابگو باشن همین بای

نفرین ناحق اره  چند وقت پیش هم یکی تاپیک ترسناک گذاشته بود از عنوانش دیگه تاصبح نخوابیدم از تر ...

قربونت برم خب اتفاق افتاد بنده خدا دروغ نگفت که... بدخلقی نکن.

آروم باش عزیزم،  شبت بخیر 

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تو رو میگم اوناییم که نفهمیدن رو تو حراس میندازی میخواستم بخوابم حالا تا صبح بیدار میمونم حلا ...

نکن قربونت برم فدای سرم مشکل داشتی نمیومدی داخل من حس کردم اومدم مطمئن شم شمام اگه اعصابت خورده سعی کن سر کسی خالی نکنی 

در همچین‌مواقع بیشتر مادرا از بچها میترسن 

واقعا شما از جون خودتون نمیترسین جون بچه هاتون اول یادتون میفته؟ واله راستشو بخای من اول تن خودم لرزید فکر مرگ خودم منو لرزوند

نفرین ناحق اره  چند وقت پیش هم یکی تاپیک ترسناک گذاشته بود از عنوانش دیگه تاصبح نخوابیدم از تر ...

اینکه شما مشکل خواب داری مقصر منم ؟؟؟

یا زلزله اومده مقصر منم ؟؟؟ 

شما از بیکاری تو هر تاپیکی میری بازم مقصر منم ؟؟

شما منو حلال نکن ولی من از ته دلم ارزو میکنم ک ارامش بیاد تو زندگیت 

جدا فقط و فقط از عنواش تا صبح نخوابیدی؟ 

مشکلت چیه عزیزم آنقدر میترسی😐 یه چیزی بگو بگنجه 

جدا فقط و فقط از عنواش تا صبح نخوابیدی؟  مشکلت چیه عزیزم آنقدر میترسی😐 یه چیزی بگو بگنجه  ...

نه تا چند صفحشم رفتم وحشتناک بود الانم نمیخوام فکرش کنم واقعا مشکل دارم زود میترسم ترس همه وجودمو میگیره باید برم مشاوره 

اتفاقا میخواستم بزنم نی نی سایت ی لحظه گفتم نکنه دوباره چیزی ببینم تا صبح نتونم بخوابم😭😭😭