2821
2789
عنوان

مادرای اگاه

184 بازدید | 18 پست

پسر منم هشت سالشه ولی بدون من جایی نمیره تو خونه تنها نمیمونه خیلی وابستس از طرفی تنها هم بره خودم دلم میمونه پیشش با این اوضاع جامعه 

چیکار کنم بنظرتون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر من ۸سالشه تا تو محوطه میره با بچه ها بازی میکنه 

میرم باشگاه یکس دو ساعت خونه تنهاست

البته پسرم ماشالله عاقل هست رفتار بچه گانه و شیطنت اصلا نداره

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
منم خیییای میترسم از الان استرس مهدو مدرسه رو دارم از بس تو خونه بوده ساده هم هست تشخیص نمیده چ حبره ...

اره دیگه هر چی هم بگی تا تجربه نکنن متوجه نمیشن

پسرمنم 8سالشه برعکس تو خونه تنها میمونه، حتی واسم خرید خونه انجام میده، عاقله خداروشکر 

ولی موضوعی که خیلی نگرانم کرده اینه که و قتی میره بازی با دوستاش خیلی زود رنجه ناراحت میشه یا گریه میکنه بخاطر همین دوستاش فهمیدن اذیتش میکنن مثلا تو بازی ها راهش نمیدن چکار کنم آخه من

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
نه پسر من نمیره میگه یکی بیاد بدزده منو‌چی 

پسر منم میترسه از دزده شدن ولی خونه مون تو مجتمع هستش بعد همه دوستاش بیرون هستن تحت هیییچ شرایطی هم پاشو خونه کسی نمیزاره یا از در حیاط بیرون نمیره پشت بلوک بازی میکنن نهگبان هم ۲۴ساعته حواسش هست 

سوپر مارکت دقیقا رو به رو خونه باز میشه همیشه میره برام چیی لازم باشه میخره چنان با سرعت میره میاد خیلب محافظه کار ماشالله

باید کم کم عادتش بدی از دور حواست بهش باشه ولی نگو بهش ک منم زیر نظر داشتمت برای بیرون رفتن (تو حیاط منظورمه)با دوستاش بازی کنه براش قانون بزار

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷