2821
2789

چند سالیه وقتی با کسی صحبت میکنم صدام میگیره و انگار لکنت بگیرم خیلی خجالت میکشم چیکار باید بکنم چه دکتری برم 😔😔

تو این چند سال اخیر سختی زیاد کشیدم اینم نتیجه همونجا هست راه حلی داره به نظرتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من انزوای انتخابی دارم باهاش کنار میام ولی قبلا اضطراب اجتماعی همراهش بود خیلی شدید بودروانشناس برو ...

گلم یه سوالی داشتم میشه درخواست بدم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

من حتی مغازه خرید کردنم سختمه

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

روانشناس بالینی؟

آره

و اینکه خودتم مطالعه روانشناسی داشته باشی بد نیست کمکت می کنه با خودت بهتر کنار بیای

سمت کتابای زرد نرو نظریات معتبر و درست حسابی رو مطالعه کن اگه یه وقت خواستی

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

گلم یه سوالی داشتم میشه درخواست بدم

در چه مورده

اگه درمورد همین مشکلات روانشناسیه من تحصیلات آکادمیک در این رشته رو ندارم

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

در چه مورده اگه درمورد همین مشکلات روانشناسیه من تحصیلات آکادمیک در این رشته رو ندارم

نه گلم یه سوالیه ممنون میشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز