2777
2789
عنوان

خانوما لطفا طلاق نگیرید طلاق خیلی بده طلاق درد و عذابه

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلاق گرفتم از همون اول راضی بودم خیلیم خوش گذشت بعد دوباره ازدواج کردم بدم نبود عالی بود

من از طعنه خسته شدم از حرف حتی نزدیکترین ادمای زندگیم که بهم طعنه میزنن خسته ام 

برای هیچ کس موفقیت نیست

عزیزم رفیق من بچه طلاقه اگه کوچیک ترین کمبودی تو زندگی باشه هم مادرش هم پدرش حواسشون بهش هست مادره هم کار میکنه برا خودش زندگی راحتی داره بستگی به طرف و ارادش داره ما همه یک بار زندگی میکنیم و خوب زندگی کردن حق همه ماست 

خوب راحت به کسی اعتماد نکن که بخواد ازت سواستفاده کنه  برداشت من این بود

من اصلا با هیچ کس در ارتباط نیستم که بخوام اعتماد کنم دور خودم دیوار آهنی کشیدم با این حال هر کسی متوجه میشه زهر خودش رو به من میزنه طعنه میزنه حتی مادرم و خواهرم

عزیزم رفیق من بچه طلاقه اگه کوچیک ترین کمبودی تو زندگی باشه هم مادرش هم پدرش حواسشون بهش هست مادره ه ...

نمیدونم شاید تو اصل زندگی مادرش نیستید ببینید چقدر ر براش سخته

عزیزم دور و اطراف پر از آدمهایی هست که فقط از دید خودشون به یک زن مطلقه نگاه میکنن اصلا به خودشون زحمت نمیدن که درست بفهمن چی بوده و چی شده تو باید زرنگ باشی و اون آدما رو از زندگیت حذف کنی اگه هم نمیشه  حذف کامل گوشت در و دروازه باشه برات اصلا مهم نباشه 

عزیزم میدونم سخته اما توجه نکن 

منم حتی به لباس پوشیدنم هم توجه میکردن منم بیشتر تیپ میزدم بسوزن 

حتی دختر خواهرم دانشگاه شهر مادرس میخوند باباش گفته بود بامن جایی نره چون دختره بدیم

من 11ساله ازدواج کردم 2تابچه دارم خدارو شکر 

دختر اون 37سالشه تازه ازدواج کرده حامله ست بی خیال برا خودت زندگی کن خدا بزرگه

اصلا اعتنا نکن خیانت و کتک چیزی نیست که باهاش بسوزی و بسازی 

اگه تو اون زندگی هم می موندی یه عده حرف مفت زن بازم در دهنشون باز بود. حرفا و کارایی که آزارت میده رو نشنو و نبین 

حتما یه شغل داشته باش یه هدف داشته باش سعی کن مستقل و قوی زندگی کنی. انشالله همه چی درست میشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
من اصلا با هیچ کس در ارتباط نیستم که بخوام اعتماد کنم دور خودم دیوار آهنی کشیدم با این حال هر کسی مت ...

الان خونه پدرت زندگی میکنی؟؟؟

وای خدابراهیشکی نخواد

من خودم ازهمینش میترسم به هیچ وجه راضی نیستم بابابامینازندکی کنم اونم با بچه هام

دوسشون دارم ولی تواین چندسال فرهنگامون خیلی باهم فرق کرده نمیتونم بااونابسازم 

پشتوانه مالی خوبی هم‌نیستن