2777
2789
عنوان

فرشی که خریدم قشنگه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 42 پست

بستگی داره به دکوراسیونت

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
مبارکه اسی رنگش قشنگع

ممنونم مبل چی بگیرم ؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از چیزی ک رنگ تیره داره خوشم نمیاد ولی سلیقه تو حتما برای خودت عالی ترینه🤩

تازه میگم خیلی روشنه کاش تیره تر میگرفتم

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
زیباست ، هم طرحش هم رنگش  مبارک باشه و به خوشی استفاده کنی

ممنونم

ببخشید نپسندیدم انگار بی روحه

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بستگی داره به دکوراسیونت

مبل چی بخرم؟