2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم بچه ها دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 56 پست

من شوهرم میگفتم خسیسه قهر بودم باهاش  میهواستم طلاق بگیرم رفتم خونه بابام گفتم اینطوری بابام حمایتم نکرد نه داداشم گفت پاشو برو بیرون الان میفهمم چرا اینکارو کردن . شوهرم بهترین خونه رو برام درست کرده شاستی بلند گرفته  باغ گرفته برا من پراید گرفته من هنوز گواهی نامه ندارم 

حالا من میگفتم اون موقع ها چرا این پول نمیده من برم مانو بخرم هروز میدادا ولی من ماهی 2تا مانتو میخواستم یا هرچی تو اینستا میدیدم میگفتم میخوام اونم نمیگرفت دعوا میشد الان فکر میکنم چقدر بچه بودم حمایت نکن برادرم اگه شوهرش خوبه باز منم تو زندگیشون نیستم بدونم ولی اگه میگید خسیسه باید ببینی چجور خسییه پول خورد خوراک نمیده یا خاهرتون هر روز یه چیز طلب میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم میگفتم خسیسه قهر بودم باهاش  میهواستم طلاق بگیرم رفتم خونه بابام گفتم اینطوری بابام حم ...

پول خورد وخوراک‌ براشون میخره  ولی اینکه زیاد برند خرید رو نه متاسفانه برا لباس و ایناها

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
من شوهرم میگفتم خسیسه قهر بودم باهاش  میهواستم طلاق بگیرم رفتم خونه بابام گفتم اینطوری بابام حم ...

اون خساست نبوده شما میگی عزیزم ۰ خساست یعنی مثل م که زورش میومد خرج دکتر و دندونم بده خرج لباسم بکنه خرج وسیله خونه بکنه من ۶ ماه تمام تی وی نداشتم اونم بادوتا بچه تو کروناها

میگفتم اینو بخدمیگفت گرونه نخرید

سه ماه عزو جز کردم بعد۱۳ سال دیوارخونه رنگ کنیم سیاه شده بود گفت باشه و من هزاران امید داشتم رفتم توحیتط فرش شستم بامادرم اونم حیاط کوچیک با بدبختی کلی خونه تکونی و اینا بعد رنگ نکرد زد زیر حرفش بعدم من افسردگی شدید گرفتم تهوع عصبی سردرددای شدید ۱۵ کیلو کم کردم این نامردی این خساسته

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

خلاصه بابام جنازمو ازخونمون کشید بیرون گفت دیگه با این آشغال زندگی کنی

الان رفته خونه رو رنگ زده و نونوارکرده بنایی کرده وسیله خونه گرفته ولیی دیگه دلم باهاش نیست برام بی اهمیته

چون نوشدارو بعدمرگ سهراب بیفایدس 

الانم حاضرنیست چیزی به اسمم بزنه حتی طلاهایی که ازم فروخت نخرید برام

اون خساست نبوده شما میگی عزیزم ۰ خساست یعنی مثل م که زورش میومد خرج دکتر و دندونم بده خرج لباسم بکنه ...

الهی والا میترسم حمایت کنم اگه طلاق گرف و ازدواج کرد خداییی ناکردهبد شد بگه چرا جلومو نگرفتیم یا نصیحت نکردین

خلاصه بابام جنازمو ازخونمون کشید بیرون گفت دیگه با این آشغال زندگی کنی الان رفته خونه رو رنگ زده و ...

پس مهریه چی بهش بگو میخای برگردم باس یه چی به نامم بزنی

الهی والا میترسم حمایت کنم اگه طلاق گرف و ازدواج کرد خداییی ناکردهبد شد بگه چرا جلومو نگرفتیم یا نصی ...

اصلا شاید نخواست دوباره شوهرکنه این چه فکرایی تو جامعه ماست بخدا منم فامیلم روانی کردن که جداشی شوهر گیرت نمیا د و برات پیرمرد میاد

اصلا میخام نیاد خودم تحصیلکردم کلی هنریاد دارم میرم سرکارهمونجور که خونه شوهرمم میرفتم سرکار 

گوربابای شوهر اینجوری میخام نباشه

خساست داریم تا خساست یکی میبینی شوهرش هیچی نمیگیره داره نمیگیره سالی یک بارم لباس یا فروشگاه نمیبره . یکی میبینی میبره ولی خب خانومش خیلی طلب میکنه یا هروز چیز جدید میخواد .بعضی. وقطا طرف درامدش کم میشه اگه کاسب باشه خب مجبور یکم کمتر خرج کنه خب بعضی وقطا میبینی درامدش خوب شده برا زنش خرج میکنه .

اصلا شاید نخواست دوباره شوهرکنه این چه فکرایی تو جامعه ماست بخدا منم فامیلم روانی کردن که جداشی شوهر ...

خب خواهر من هیچ هنری نداره به ببخشید ولی شوهرش الان شده حلقه به گوشش یعنی یه جوری میشه افسارشو گرف دستش از ازدواجشم یسری حرف میزنه مثلا میگه قبلا به شوهرم میگفتم کاری میکنم که اینه عقدم و جلوم بگیری یا مثلا باید از همین اطراف خودم شوهر کنم یا یکی که طلاق گرفته باشه 

پس مهریه چی بهش بگو میخای برگردم باس یه چی به نامم بزنی

مهریم گذاشتم اجرا از حلقش میکشم بیرون چون هرچی صحبت کردیم گفت برگرد یماه زندگی کن بعد به اسمت کنم منم گفتم زکی تا به اسمم نکنی برنمیگردم

خواهر من تازه32سالشه حتما ازدواج خواهد کرد شوهرشم حتما زن میگیره میرند زیر دست ناپدری و نامادری با ت ...

وای

دلم آتیش گرفت.

اگه میشه با من مرتبطش کن. ۲۷ سالم بود با یه دختر ۴ ساله جدا شدم.

بعد ۹ سال به خیال خودم با یه انتهاب خوب ازدواج کردم.

حالا روزی هزار بار میگم غلط کردم.

طفلک دخترم داغون شد با ناپدری بی رحم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!