2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم بچه ها دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 56 پست
من ۱۹ سالمه گلم  مامانم متولد ۵۲  ی خواهر بزرگ تر از خودم هم دارم  و ۳ ساله جدا شد ...

خواهر من تازه32سالشه حتما ازدواج خواهد کرد شوهرشم حتما زن میگیره میرند زیر دست ناپدری و نامادری با توجه به اینکه شوهرش میگه بچه هارو‌نمیدمت

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
مشکلات بزرگتری هم هست مثل دختر بازی یا مواد کشیدن یا بی ابرو بودن خیلی چیزای بدتری هم هست اونم به قو ...

به خدا شوهرش نه اهل خیانت نه مواد نه رفیقه هیچی خواهرم هرجا بره چسبیده به خواهرم شبا بدون اون نمیخابید ولی خب فقط زورش میومد پول بده بهش حیفه با تمام سختی زندگیشونو ساختن حالا که موقع کیفشون کنار کشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش حق طلاق و حضانت بچه ها رو به خواهرتون بده. هرماه هم یک مبلغی به عنوان مهریه به حساب خواهرتون بزنه    بنظرم با این شرایط خواهرتون شاید قبول کنه

بعضی وقت ها آنقدر دلت میگیرد که به خدا هم میگی توروخدا😔 من  درست توی همین موقعیتم

خواهرت دیگه از کاراش سرد شده دیگه هر چی شوهرش خوبی کنه دیگه به چشم خواهرت نمیاد""خاله منم شوهرش خیلی گند اخلاقه و خسیسه الان 6ساله خالم باهاش قهره تو ی خونه زندگی میکنن ولی خالم تو این 6سال یک کلمه حرف باهاش نزده میگه بخاطر بچه هام زندگی میکنم ولی حق نداره سمتم بیاد یا باهام حرف بزنه میگه از چشم افتاده بس که بهم بدی کرده

شوهرش حق طلاق و حضانت بچه ها رو به خواهرتون بده. هرماه هم یک مبلغی به عنوان مهریه به حساب خواهرتون ب ...

خواهرم میخاد کل خونه زمین پول ایناهارو بزنه به نام خودش بعدم جدا شه بچه هاشو برداره میگه من زحمت کشیدم برا زندگیم حالا بیام بدم به این اونم میگه به شرطی به نامت میکنم که تعهد بدی طلاق نگیری باهام زندگی کنی اونم میگه تعهدی ندارم بهت بدم

من نمیدونم چی بگم اینطور که شما میگید شوهرش ادم خوبیه خیلیا ول خرج نیستن تو این زمونه پول راحت به دست نمیاد هستن کسایی که پول به ات اشغال نمیدن  اگه میخواست بده که الان نه خونه داشت نه ماشین اونم پولشو نمیده به قمار با گشنه نگه نداشته که بخدا خیلی کم اتفاق میوفته کسی تو ازدواج دومش خوش بخت بشه اونم ناپدری نامادری خیلی بدن 

خواهر من تازه32سالشه حتما ازدواج خواهد کرد شوهرشم حتما زن میگیره میرند زیر دست ناپدری و نامادری با ت ...

عزیزدلم هیچ کس دستی دستی زندگیشو خراب نمیکنه

هیچ وقت جای خواهرت نبودی ونمیتونی اونو درک کنی 

بعضی اوقات مشکلاتی ومسائلی توی زندگی پیش میاد که ادم با هیچ کس نمیونه مطرح کن حتی خواهر ومادر عزیزش

پس فقط به خواهرتون اطمینان بدید که هر تصمیمی بگیره حتما حمایتش میکنید چه جدایی وچه ادامه زندگی 

خواهرتون از محرمترین کس زندگیش یریده کمی درکش کنید وفکر کنید که چقدر سختی کشیده که راضی به این تصمیم شده 

اصلا طلاق رو تایید نمیکنم ولی خواهش درکش کنید

به خدا شوهرش نه اهل خیانت نه مواد نه رفیقه هیچی خواهرم هرجا بره چسبیده به خواهرم شبا بدون اون نمیخاب ...

زندگی فقط این نیس موقع خواب جاشو تقسیم کنه بلا نسبت حیوونام بلدن

اهل خیانت نباید باشه دود و دم و رفیق باز نباید باشه چون زندگی دارع دوتا دختر داره

ادم مجرد حق این کارارو داره نه متاهل 

خسیس یه نوع بیماری درست بشو نیس نزارید خواهرتون شکسته تر بشع😔

حالا مگه بقیه مردا چین حالا ک شوهرت خوب شد بگو سه دونگ خونه رو بزنه اسمش بعد طلاق میفهمه چی ب سرش او ...

ماهم همینو بهش میگیم به خدا میگیم ازدواج کنی تایه مدتی اکی هستن بعدش عادی میشین دوباره همون هومنس

دخترده سالش خودش تعیین میکنه باکی بمونه ۰ فقط ۸ ساله یکسال حضانتش با باباشه ۰ عزیزم شما تو زندگی خواهرت نبودی درکش نمیکنی پس قضاوتش نکن ۰ آدمی که بدی دیده باشه و خساست از ریسمون سیاه سفید میترسه ۰ آقا مهربون شده خب بیاد خونه به اسمش کنه یا حق و حقوقی بهش بده همینجوری خشک و خالی مهربون شده و میخادزنش برگرده ۰ من میفهممش چون شوهرمنم برام خرج نمیکرد الان با دوتا بچه دارم جدامیشم ۰ مگه همه مردا باید معتاد باشندیا دست بزن باشند که بد باشند ۰ شوهرمنم نه معتاده نه دست بزن ۰ من الان باقرص اعصاب میتونم غذا بخورم تاپای جونم و سلامتیم بخاطر بچه هام وایسادم دیدم دارم میمیرم دیگه از زندگیم کشیدم بیرون واقا الان خیلی بهترم سوهرمنم بداخلاق و ترسو و خسیس و بددهن و تنبل و وراج و خائن و هیزه دوماهه هی میگه دوست دارم و فلان رفتم جهیزیمو جمع کردم الان محل سگ نمیذاره بهم ترش میکنه برام داره خودشو پرپرمیکنه نفقه و مهریمو نده

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

راستی منم ۳۲ سالمه یه پسر۱۱ یه دختر۴ ساله دارم ۰ هیشکس هم نمیفهمه من چی میگم جز مادرم که تو ۶ماه مریضیم میومد خونم و دید زندگیم جهنمه 

تواون ۶ماه یبارشوهرم دکترنبرد منو گفت حیف پول خرج توکنم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
راستی منم ۳۲ سالمه یه پسر۱۱ یه دختر۴ ساله دارم ۰ هیشکس هم نمیفهمه من چی میگم جز مادرم که تو ۶ماه مری ...

والا این دکتر ایناها میبرد مثلا میگه نون خودت بپز نمیرم پول بدم نون بگیرم یا زیاد خرید کنه ایناها