2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم بچه ها دلم خونه

1338 بازدید | 56 پست

خواهرم میخاد طلاق بگیره سراینکه شوهرش خسیس و بداخلاق اصلا اخلاق نداره پولش نمیده با بچه هاش بدرفتاری میکنه دوتا دختر10و8ساله داره حدودا 6ماهه تو یه خونه هستند ولی کلا جدا تویه اتاق دیگس و ارتباطی با شوهرش نداره ولی شوهرش به خدا به غلط کردن افتاده پول میریزه به حسابش مهربون شده با خواهرم و با بچه ها و میگه حتی میام تعهد میدم که آدم شدم وکلا تغییر کرده ولی خواهرم میگه میترسم دوباره تکرار کنه بداخلاقیاش یادم نرفته ولی واقعا شوهرش تغییر کرده چون خواهرم سفت گرفته روز به روز خواهرم داره ضعیف و ضعیف تر میشه ما میگیم به خاطر دوتا بچه هات که دخترن بساز زندگیت تازه جون گرفته چقدر تحمل کردی تا خونه ساختی ماشین گرفتی حیفه زندگیت و از هم بپاشونی حیف بچه هات برند دست ناپدری و نامادری ولی کو گوش شنوا بچه ها شما می‌گید من چه غلطی بکنم به خدا دلم آتیش که داره با زندگیش همچین میکنه

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من بچه طلاقم و سنم کمه 

روزی هزار بار خدامو شکر میکنم که جدا شدن 

بخدا موندن تو خونه ای که دعوا باشه و خساست و...اصلا به نفع ما بچه ها نیست و خیلی رو اعصاب و زندگی ما اثر بدی میزاره اینو از ته دلم میگم ، با اینکه خودشون فک میکنن خیلی کار درستیه اگه طلاق نگیرن نه اصلا چنین چیزی نیست !

کاش این حرفو مامانم زودتر درک میکرد :)

درسته بعضی اوقات کمبود پدر واقعااا حس میکنم اما کنار میام و آرامش واقعی به جنگ و دعوا ترجیح میدم 

امیدوارم راه درست خواهرتون انتخاب کنن 

عجب طفلی بچه ها کاش برگرده 

الهی نمیدونیم چه کنیم تا بذگرده ولی شش ماهه که نمیخام ولی بچه هاش چی اگه پسربودم بازم یه خورده مساله حل بود ولی دختر خیلی سخت تره

عزیزم من بچه طلاقم و سنم کمه  روزی هزار بار خدامو شکر میکنم که جدا شدن  بخدا موندن تو خو ...

شما چندسالتونه میدونی مادرتون چندسالشه

تکلیف حضانت بچه هاچی میشه؟ مهریه خواهرت چقدره؟نکنه بخاطرمهریه ،شوهرش مهربون شده؟خسیس بددردیه!تغییرو ...

مهریه خواهرم. حدودا 100تا سک اس ایناها ولی نه شوهرش دوسش داره خیلی فک نمیکرد خواهرم ایجور رفتار کنه 

مشکلات بزرگتری هم هست مثل دختر بازی یا مواد کشیدن یا بی ابرو بودن خیلی چیزای بدتری هم هست اونم به قول خودت جمع کرده خونه درست کرده ماشین خوب گرفته برای رفاه خودش خسیس به چی میگن به این میگن که از شکم زنو بچش بزنه مستجر باشه با تاکسی اینور اونور بره بره پولشه به خانوم بازی 

به نظرم ,پشتشو نگیر تشویقش نکن باهاش سرد رفتار کنین نصیحتش کن بخدا الان مردم یا مستجرن گرفتارن