2777
2789
عنوان

نماز شب برای حاجت روایی

358 بازدید | 21 پست

سلام خواهر های محترم میشه لطف کنید اگه نتیجه ای دیدید از نماز شب بهم بگید؟ واقعا واقعا واقعا خیلی نیاز دارم میخوام حاجتم براورده بشه لطفا انرژی منفی ندید فقط راهنمایی کنید از هر چی میدونیدددددد التماس دعا برای رسیدن به ارزوم امضا خدا پای تک تک ارزوهاتون

https://t.me/joinchat/0JJM6hZ9zlg5YTk0

بفرمایید عزیزم

لینک چله نادعلی هست تو تلگرام خوشحال میشم عضو شیم برای حاحت روایی هم دعا کنیم🙏🏻

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی  ولی میشه هرکی این پست رو دید از ته دلش دعا کنه فردا جواب مثبت بگیرم ( برای انتقالی همسرم ) و دلم شاد شه  خیلیی مهمه توروخدا دعا کنید ناامید نشم خدا خیرتون بده🥺💚

من نمیدونم ولی توی نت بزنید میاره میگن حاجت میده خوندین برای منم دعا کنید ممنونم 

ببخشید اسی  ولی میشه هرکی این پست رو دید از ته دلش دعا کنه فردا جواب مثبت بگیرم ( برای انتقالی ...

۵۰ تا صلوات میفرستم که الهی دلت شاد بشه هر چی میخوای برسی بهش

اناهید جان از کی شروع میشه؟؟؟

فعلا دارم لیست مینویسم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠