2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73407 بازدید | 1685 پست
سلام وقتتون بخیر جواب گزینش بهورزی ما اومده که سه نفر بودیم نمره کتبی من از همه بالاتر بود وشرایط سن ...

متاسفانه من چند تا کیس اینطوری از بچه ها دیده بودم بیچاره ها اعتراضم کردن ولی متاسفانه هم از لحاظ قانونی چیزی نمیشه کرد هم از لحاظ عملی 

تنها راهی که شما داشتید اگه دفترچه شما از سری قدیما باشه که فقط با دیپلم قبول بود و کاردان و کارشناس غیرمرتبط رد میشن و اون دونفر این مدارک داشتن اینطوری اعتراض کنید اما اگه جدید باشه که از کاردان کارشناس غیرمرتبطا تعهد عدم لحاظ شدن مدرک که هیچی

و یه راه دیگه هم اعتراض به بومی بودن بود که اگه غیر بومی باشن میتونستین 

وگرنه درمقابل سهمیه راهی نیست فقط خودتون تو فرایندش اذیت میشید 

البته اگه مثلا شما کاردان و کارشناس مرتبط بودید و اونا دیپلم سهمیه اولویت با شماس

ولی با مدرک یکسان اولویت با سهمیه‌س متاسفانه 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
متاسفانه من چند تا کیس اینطوری از بچه ها دیده بودم بیچاره ها اعتراضم کردن ولی متاسفانه هم از لحاظ قا ...

ممنونم🌼همه جا حقمون نابود شده بخاطر همین موارد😢

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم🌼همه جا حقمون نابود شده بخاطر همین موارد😢

خواهش میکنم

اره متاسفانه اینجور چیزا زیاد پیش میاد تو ایران خیلی درداوره برا هر فرد 

سخته براتون می‌دونم ولی چاره‌ای نیست

نگران نباشید بهورزی با تصورتون خیلی متفاوته با چندتا بهورز صحبت کنید متوجه میشید پشیمون نمیشید

ایشالا فرصتای بهتری گیرتون بیاد با پشتکار موفق شید

خواهش میکنم اره متاسفانه اینجور چیزا زیاد پیش میاد تو ایران خیلی درداوره برا هر فرد  سخته برا ...

ممنون از شما انشالله که موفق باشید 🌼

هیچ کار خدا بی حکمت نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
ممنون از شما انشالله که موفق باشید 🌼 هیچ کار خدا بی حکمت نیست

خواهش میکنم 

ممنونم

آره ایشالا یه مسیر بهتر

اول از همه بهتون بگم هیچ چیز نیاز نیست از کسی بخرید چه برا مصاحبه چه آزمون و گزینش همه چی تو اینترنت ...

سلام ممنون از راهنماییتون ببخشید زبان همه سوالات از داخل کتاب های  دبیرستان میاد یا خارج از کتاب هست مثلا در رابطه با بهداشت هستن؟

سلام ممنون از راهنماییتون ببخشید زبان همه سوالات از داخل کتاب های  دبیرستان میاد یا خارج از کتا ...

نه درمورد بهداشت اینا زیاد نیست مگر یه استان اتفاقی بده بیشتر بصورت عمومی طوره مثه ازمونای استخدامی دیگه و ممکنه بعضی سوالاتش تو کتاب نباشه یه ۱۵ درصدی تقریبا

نه درمورد بهداشت اینا زیاد نیست مگر یه استان اتفاقی بده بیشتر بصورت عمومی طوره مثه ازمونای استخدامی ...

سلام و وقت بخیر .عذر میخوام چندی قبل اگه اشتباه نکنم از تاپیکتون لینک گروه تلگرامی برداشتم و ملحق شدم اما متاسفانه گروه دیگه نیست،کلی مطالب مصاحبه و جزوه و گزینش بود ،لطفا راهنمایی میکنین

سلام استارتر خوب هستید ببخشید یه سوال داشتم

ما دوتا روستای کناریمون فراخوان جذب بهورز دادن من با دیپلم ثبت نام کردم و سوالم راجب بومی بودنه من دوتا از مقاطع تحصیلیم رو توی یکی از اون روستا ها گذروندم و پرونده سلامت هم توی بهداشتشون داریم و همیشه اونجا میریم پس بومی اون روستا محسوب میشم

الان سوال من اینه که توی تکمیل مدارک باید گزینه بومی روستای اصلی هستم رو انتخاب کنم یا بومی روستای قمر هستم؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید

سلام و وقت بخیر .عذر میخوام چندی قبل اگه اشتباه نکنم از تاپیکتون لینک گروه تلگرامی برداشتم و ملحق شد ...

سلام تازه الان چک کردم 

من مسئولیت گروه دیگه نداشتم یه سالیه بچه ها داشتن فک کنم حذفش کردن اینا تازه گفتید متوجه شدم از کانال استفاده کنید چاره‌ای نیست 

https://t.me/behvarz1400

سلام استارتر خوب هستید ببخشید یه سوال داشتم ما دوتا روستای کناریمون فراخوان جذب بهورز دادن من با دی ...

اگه اونجا پرونده دارید و تحت پوشش اون روستایید و محل سکونتتونم از لحاظ جغرافیایی جزو حدود اون روستاس باید بزنید اصلی اما اگه نه قمر(این مورد از بهورزتون بپرسید بهتون میگه)

ببخشید من این سوالات دیر دیدم یه مدت بود نیومده بودم

سلام تازه الان چک کردم  من مسئولیت گروه دیگه نداشتم یه سالیه بچه ها داشتن فک کنم حذفش کردن این ...

مطالب خوبی برای گزینش بود که من بنا داشتم بعد مصاحبه بخونم ،متاسفانه حذف شده

واقعا خیلی زحمت کشیده بودند حیف شد🥲

تشکر مطالب خوبی برای گزینش بود که من بنا داشتم بعد مصاحبه بخونم ،متاسفانه حذف شده واقعا خیلی زحمت ...

خواهش میکنم

اره من آماده کرده بودم ولی خب انگار بچه ها حذفش کردن خیلی وقت گذاشته بودم ولی خب اشکال نداره منابع زیاده امیدوارم موفق باشید باز سوال مهم داشتید من هستم اینجا تا مدتی