2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73419 بازدید | 1685 پست
[QUOTE=329297511]میخوام آزمون بهورزی شرکت کنم و فک میکنم قبولم بشم چون رقیبی فک نکنم داشته باشم ولی ...

اگه قبل آزمون ازدواج کنم چی؟

اگه  شوهرم از شهرستان دیگه باشه پس میشه 

میتونم تا ۵ سال خدمت کنم ولی بیشتر ازاون نمیتونم 

شما در وهله اول نسبت به داوطلب بقیه روستاها اولویت دارید به ازای تاهل و یه فرزندتون هرکدوم ۲ درصد ی ...

عزیزم میشه در یک پیام رسان گفت و گویی داشته باشیم...من هفته بعد ازمون دارم رفیبام خیلی قوین اگه بشه کمکم کنید یه دنیا ممنون میشم....اونا پارتی دارن من نه کسی رو دارم سوالامو جواب بدن نه پارتی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبل آزمون ازدواج کنم چی؟ اگه  شوهرم از شهرستان دیگه باشه پس میشه  میتونم تا ۵ سال خد ...

قبلش ازدواج کنی و مطمئن باشن میری ردت میکنن و دردسر میشه

تعهد پونزده ساله ازت میگیرن موقع آموزش که اگه قبل اون زمانی بری به همون نسبتی که از تعهدت مونده بابد هزینه های اموزشی بدی که بالا نزدیک ۱۰۰ تا ۱۵۰ حداقل بسته به مواردی ک براتون هزینه شده

هرچقدر تعهدت بگذرونی به همون نسبت کم میشه از مبلغش

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
عزیزم میشه در یک پیام رسان گفت و گویی داشته باشیم...من هفته بعد ازمون دارم رفیبام خیلی قوین اگه بشه ...

سلام این لینک ناشناسمه خواستید اونجا میتونید پیام بدید اگه تو این پیامای قبلی جواب نگرفتید یا سوال خاصی داشتید در خدمتم هرچی بلد باشم بهت میگم نگران نباش

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1129380-WNCfYPv

قبلش ازدواج کنی و مطمئن باشن میری ردت میکنن و دردسر میشه تعهد پونزده ساله ازت میگیرن موقع آموزش که ...

سلام عزیزم

من چند سوال داشتم

اول اینکه من تنها کارشناس مرتبط هستم ولی بومی روستا نیستم و 5 کیلومتر داریم وایثارورم هستم از لحاظ قبولی که تقریبا مطمئنم قبول میشم 

میخواستم بدونم برای کارشناسی 6 ماه کلاس برگزار میکنن؟ 

و اینکه حقوق حین تحصیل چقدره و اینکه با دیپلم متفاوته؟

و اینکه ما هم باید مث دیپلما از شنبه تا 5 شنبه بریم؟ 

قبلش ازدواج کنی و مطمئن باشن میری ردت میکنن و دردسر میشه تعهد پونزده ساله ازت میگیرن موقع آموزش که ...

سلام عزیزم

من چند سوال داشتم

اول اینکه من تنها کارشناس مرتبط هستم ولی بومی روستا نیستم و 5 کیلومتر داریم وایثارورم هستم از لحاظ قبولی که تقریبا مطمئنم قبول میشم 

میخواستم بدونم برای کارشناسی 6 ماه کلاس برگزار میکنن؟ 

و اینکه حقوق حین تحصیل چقدره و اینکه با دیپلم متفاوته؟

و اینکه ما هم باید مث دیپلما از شنبه تا 5 شنبه بریم؟ 

ممنون لطف دارید اینا چیزی نیست

سلام دوست عزیز پیشاپیش  ممنونم از وقتی که میزارید...

من میخوام ثبت نام کنم واسه بهرورزی تا ۱۲اسفند فرصت داره میخوام بدونم شما چی خوندین ..جزوه یا کتاب خاصی گرفتین؟ یا به همون کتابای دبیرستان بسنده کردین؟

من چند روزیه دوره ام شروع شده از همون اول نسبت به اون تعهد ۱۵ ساله دو دل بودم برای کار کردن نه ها برای توی روستا موندن.

به نظرتون میتونم رفت و امد کنم؟چیزی نمیگن

ضمنا از روستاهای خیلی نزدیک به شهر هستم ۹ کیلومتر با شهر فاصله داره چیزی میگن به نظرتون؟

سلام عزیزم من چند سوال داشتم اول اینکه من تنها کارشناس مرتبط هستم ولی بومی روستا نیستم و 5 کیلومتر ...

سلام اره شانستون بالاس مگر کسی با شرایط شما یهو پیداش شه رقابت کنه و...

حقوق حین تحصیل زیاد روش حساب باز نکنید ولی برا امسال متاهل ماهی ۱۶۰۰ مجرد ۱۴۰۰

که باز بستگی به دانشگاه داره ولی هر چهار پنج ماه یه بار میدن معمولا و موقع تحصیل برا دیپلم و کارشناس و کاردان یکیه 

دوره تحصیل هم بین ۷ تا ۸ ماه طول میکشه کلاس و امتحانات و کارورزی و.. 

اره کلاستون از شنبه تا پنجشنبه‌س

هرروز تا ۲

پنجشنبه تا ۱

و کاملا فشرده کتاباتون یکسانه یعنی چیزی که اونا دوسال میخونن شما توهمون مدت می‌خونید که تکراریه براتون بخش زیادی دانشگاه خوندید یا برا آزمون و سخت نیست اصلا 

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم این هفته که ثبت نامشه آزمون کی برگزار میشه؟

معمولا یکی تا سه ماه بعد تکمیل ثبت نام آزمون برگزار میشه ولی دفترچه ثبت نام چک کنید گاهی همون موقع ثبت نام توش مشخص کردن

سلام دوست عزیز پیشاپیش  ممنونم از وقتی که میزارید... من میخوام ثبت نام کنم واسه بهرورزی تا ۱۲ا ...

پیام کامل توضیحات ازمون بالاتر دادم برا بچه ها ولی خب کلا من اگه وقت کم باشه توصیم خوندن جزوات خلاصه شده و زدن نمونه سوالات ازمونای علوم پزشکی و وزارت بهداشته 

من چند روزیه دوره ام شروع شده از همون اول نسبت به اون تعهد ۱۵ ساله دو دل بودم برای کار کردن نه ها بر ...

سلام فک کنم مال شما بود تلگرام جواب دادم ولی خب برا اینکه بقیه هم دیدن براشون سوال بود جواب اینجام بگم

اینکه کلا مشکلی نیست فقط باید تو دوره آموزشی سعی کنید تغییر ندید از اونجا بعدش سرکار رفتید فقط مهم اینه به موقع محل خدمتتون حاضر شید و مردم خوب بشناسید مثه همه بهورزای دیگه که اکثرشون ساکن شهرن مشکلی نیست سکونت