2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73488 بازدید | 1685 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام رفتیم پیگیری کردیم برا اون که بیشتر از ۳۰ کیلومتر بود یکیشون گفت اگه راست بگید دکترا هم داشته باشه رد میشه.ما برسی میکنیم.فقط ما نگفتیم از روی برنامه بلد وگوگل مپ کیلومتر گرفتیم گفتیم خودمون رفتیم با کیلومتر شمار ماشین اندازه گرفتیم ترسیدیم قبول نکنن.به نظرتون از روی برنامه قبول میکنن یا خودشون با کیلومتر شمار میرن اندازه میگیرن؟با سه تا برنامه کیلومتر زدیم۳۷ بود حتی تابلوی آزاد راه که دقیقا رو به روی روستاشون هست زده تا شهر ما ۳۶ کیلومتر.ولی نزده دقیقا تا کجای شهر.امه خودمون با برنامه دقیقا همون سر جاده خانه بهداشت تا سر جاده روستای اونا رو زدیم از روی نقشه ۳۷ بود

سلام رفتیم پیگیری کردیم برا اون که بیشتر از ۳۰ کیلومتر بود یکیشون گفت اگه راست بگید دکترا هم داشته ب ...

معیارشون از شروع حوزه استحفاظی روستای شما تا حوزه استحفاظی روستا یا شهر اوناس که معمولا همونجا تابلو خوش امدید میزنند

آره گوگل مپ معتبره اونام خودشون از همین روشا یا دستگاه خاصی استفاذه میکنن ولی جوابش یکیه اما یه معیار معتبر باید باشه که بتونن آرشیو کنن یا استعلام میگیرن از راه و ترابری یا هر نهادی که مسئولش باشه که من نمیدونم شاید فرمانداری ولی باید درج در پرونده شه که بعد اعتراض کرد دلیل داشته باشن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

سلام ببخشید استاتر یه سوال داشتم به من زنگ زدن گفتم مدارک بیار برا گزینش پرسیدم گفتم گزینش هم میشم گفت نه اول مدارکت رو بیار تحقیقات هم فک کنم نکردم 

کی پس من گزینش میگن بهم برم ؟؟

سلام ببخشید استاتر یه سوال داشتم به من زنگ زدن گفتم مدارک بیار برا گزینش پرسیدم گفتم گزینش هم میشم گ ...

از موقعی که مدرک میدید معمولا حداقل یک تا دوماه تاکید میکنم حداقل طول میکشه تا ۳.۴ ماه روندش یکم طولانیه

اره راست گفت بدون تحقیق و مدرک گزینش خبری نیست

از موقعی که مدرک میدید معمولا حداقل یک تا دوماه تاکید میکنم حداقل طول میکشه تا ۳.۴ ماه روندش یکم طول ...

چه قد طولانی ولی مصاحبه اینا برا ما یه ماه طول کشید الانم که گفتن مدرک بیارین یه ماه اینا شد 

ما دونفر بودم الان هر دومون رو گزینش دعوت میکنن بعدش از بین ما انتخاب میکنن ؟ 

پرسیدم اونجا نگفتن ولی فقط گفت ذخیره بر نداشتیم 

چه قد طولانی ولی مصاحبه اینا برا ما یه ماه طول کشید الانم که گفتن مدرک بیارین یه ماه اینا شد  ...

اگه دوتا سهمیه داشتید آره اوکیه هردو رو ورمیدارن 

اگه یه سهمیه داشت روستاتون یکی ذخیره‌س حذف میشه 

معمولا گزینش بیشتر طول میکشه چون باید کل دانشگاه رو پوشش بده ولی خب دیگه دوماه حداقل فاصلس بسته به نوبتتون

اگه دوتا سهمیه داشتید آره اوکیه هردو رو ورمیدارن  اگه یه سهمیه داشت روستاتون یکی ذخیره‌س حذف م ...

سلام عزیزم لطفا اگه اطلاعی از منابع آزمون برای مدرک دیپلم داری بهم بگو 

چیزایی که تو سایت گذاشتن خیلی زیاده که میگن اکثرشون تو امتحان نمیاد 

معمولا مرحله تحقیق گزینش طولانیه زمانش خیلی متغییره بستگی به گزینش استانتون داره سرش چقدر شلوغ باشه ...

شما قبول شدید؟ با چ مدرکی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اگه دوتا سهمیه داشتید آره اوکیه هردو رو ورمیدارن  اگه یه سهمیه داشت روستاتون یکی ذخیره‌س حذف م ...

من کلا سهمیه نداشتم که کلا از تو روستا ما دو نفر بودیم بقیه به خاطر شرایط سنی و مدرک قبول نکردن ثبت نام کنن ینی الان دونفرمونم میره گزینش بعد از ما یکی رو انتخاب میکنن درسته ؟

سلام عزیزم لطفا اگه اطلاعی از منابع آزمون برای مدرک دیپلم داری بهم بگو  چیزایی که تو سایت گذاش ...

سلام از این لینک استفاده کنید توضیحاتشو دادم و اینکه یکی دوتا نمونه سوال اصلی و چندتا نمونه سوال مشابه هم گذاشتم 

منابع آزمون دیپلم هم ادبیات و زبان فارسی،انگلیسی، و معارف اسلامیه معمولا

https://t.me/BehvarziGp/86636

من کلا سهمیه نداشتم که کلا از تو روستا ما دو نفر بودیم بقیه به خاطر شرایط سنی و مدرک قبول نکردن ثبت ...

نه متوجه منظورم از سهمیه نشدید منظورم سهمیه ایثارگران نیست

منظورم اینه کلا از روستاتون چند نفر بهورز میخواستن؟ منظور از سهمیه اون بود