2777
2789
اره فدات از روزی که حنسیت مشخص شد هرماه چند تیکه خریدمتختش مونده البته فقط

چه خوب 

منم دل تو دلم نیست زودتر برم سیسمونی بخرم 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب منم دل تو دلم نیست زودتر برم سیسمونی بخرم

عزیزم ان شالله به زودی بری

جنسیتش که مشخصه میتونی‌کم‌کم بخری هم بهت فشار مالی نمیاد هم اینکه از نظر جسمی خسته‌نمیشی و اینکه هربار ادم یه بخشی رو‌میخره تا جند روز ذوق زده است حیفه همه ذوق رو بذاری یبار بری بخری خخخ

من هروقت دلم‌میکرفت میرفتم چند تیکه میخریدم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره فدات از روزی که حنسیت مشخص شد هرماه چند تیکه خریدمتختش مونده البته فقط

برای من جنسیتش نامعلومه بنظرت ان تی درست میگه جنسیتو به من احتمال دختر دادن چهارده هفته باز رفتم سنو اینم گفت احتمالا پسر بعد این سنو چهارده هفته دکتر زنان تو مطب خودش سنو کرد الان نمیدونم به کدوم اعتماد کنم منتظر انومالی هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش اینجا که جمع بارداراس، برا خانومایی که در انتظار بارداری هستن دعا کنین مامانا.. خیلی درمانده ایم ...

عزیزم چند ماهه اقدامی؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

خانمااااا من تنبلی دارم 

سه ماه. فقط با ورزش پری شدم اما این ماه نشدم احتمال بارداری هست؟  سه ساله اقدامم باردار نشدم 

سه ماهی که پشت سرم هم پری شدم :             

دوم مرداد 

پنجم شهریور 

13 مهر 

با این تاریخااا  آبان ماه چندم پری میشم؟

عزیزم ان شالله به زودی بریجنسیتش که مشخصه میتونی‌کم‌کم بخری هم بهت فشار مالی نمیاد هم اینکه از نظر ج ...

منم مثل خودت دلم میخواد هرسری یه چیز بخرم ولی میگم جنسیتش هر دکتر یه چی گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای من جنسیتش نامعلومه بنظرت ان تی درست میگه جنسیتو به من احتمال دختر دادن چهارده هفته باز رفتم سنو ...

وایسا تا انومالی عزیزم

توی ان تی اگه بگه پسر معمولا دقیقع ولی دختر ۱۰۰درصدی نیست وایسا ۱۸هفته بشی با خیال راحت بخر

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزممممممم😍خداحفظش کنهجنسیت مشخص شده؟

ان تی احتمال دختر داد چهارده هفته باز احتمال پسر نمیدونم کدوم باور کنم منتظرم برم انومالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40