2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73487 بازدید | 1685 پست
مرخصیتون تا جایی که من قبلا میدونستم جزو جریمه حساب نمیومد اخه یهو ببینید قبول نشید و اینو هم انصراف ...

تازه الان گفتن که ثبتام کنیم.نگفتن تاریخ برگزاری آزمون کی هست.یکی میگف اززمانی که ثبتنام میکنی و درکل گزینش قبولیت میاد اینا یک سال و اندی طول میکشه.تا اونجا من همینجوری مرخصی بگیرم؟نمیشه ک

دانشگاه نه ولی دوره آموزشی اره الان درحال تحصیلم اگه منظورتون اینطوریه 

اصلا دانشگاه داره یا همش توی مرکز بهداشت درس میخونید؟بعدش بهتون مدرک کاردانی میدن؟خوابگاه دارین؟حقوق هم میدن؟

ببخشید سوالا زیاد شدن😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه الان گفتن که ثبتام کنیم.نگفتن تاریخ برگزاری آزمون کی هست.یکی میگف اززمانی که ثبتنام میکنی و درک ...

ممکنه حتی بیشتر از یه سالم طول بکشه اون میانگینش همونقدره وقتی دیگه جواب مصاحبه بیاد ۹۰ درصد کار حله بسته به تعداد رقباتون داره ممکنه هر مرحله متوجه بشید شانس قبول ندارید یا شانستون بالاس و.. تاثیر داره 

اگه امکانش هس باید تا جواب مصاحبه که تقریبا یه ترم حداقل میشه بهتره بگیرید و..

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اصلا دانشگاه داره یا همش توی مرکز بهداشت درس میخونید؟بعدش بهتون مدرک کاردانی میدن؟خوابگاه دارین؟حقوق ...

دانشگاه نداره آموزشگاه داره یچی بین دانشگاه و مدرسه‌س سیستمش اینا 

کمک هزینه نزدیک یه تومنه یک خرده‌ای بسته به مجرد و متاهل بودن هرموقع بودجه داشته باشن

خوابگاه برا آقایون نداره برا خانما داره اونم جدیدا بودجشون کمه بعضی جاها امکانش باشه کمتر تمایل دارن 

اره مدرک کاردانی میدن

ممکنه حتی بیشتر از یه سالم طول بکشه اون میانگینش همونقدره وقتی دیگه جواب مصاحبه بیاد ۹۰ درصد کار حله ...

ما تو روستامون کارشناسی مربوطه هم داریم امکانش هس ک مثلا اونا اگ آزمون رو خوب ندن از دیپلمیا بگیرن؟؟

ما تو روستامون کارشناسی مربوطه هم داریم امکانش هس ک مثلا اونا اگ آزمون رو خوب ندن از دیپلمیا بگیرن؟؟

اولویت با اوناس مگر یکی از شرایط آزمون مثه سن و بومی بودن و.... رو نداشته باشن یا تو تحقیقات اینا رد شن 

اولویت با اوناس مگر یکی از شرایط آزمون مثه سن و بومی بودن و.... رو نداشته باشن یا تو تحقیقات اینا رد ...

لطفا ب این سوالم اگ میدونید پاسخ بدین

اخه باتوجه ب اینک الان دیگ محدودیت کنکورم برداشتن و اگ کسی دانشگاه دولتی باشه میتونه کنکوربده و دوباره یه رشته دیگ روزانه بخونه و مدارکش انتقال داده میشه ب دانشگاهش.میگم بهورزی هم مثل همون هست دیگ نبایدجریمه بگیرن

لطفا ب این سوالم اگ میدونید پاسخ بدین اخه باتوجه ب اینک الان دیگ محدودیت کنکورم برداشتن و اگ کسی دا ...

نه متاسفانه اینطوری نیست چون هم زیر نظر وزارت علوم نیست هم اصلا دانشگاه اینجور چیزا محسوب نمیشه دوره مهارت اموزی-کاردانی طوره و بچه ها هم همین مشکل داشتن متاسفانه مجبور شدن هزینشو بدن پارسال هم هزینه هارو خیلی بردن بالا حالا دقیق یادم نیست ولی حدود ۵ تا ۷ بود به ازای ترمایی که گذروندید

نه متاسفانه اینطوری نیست چون هم زیر نظر وزارت علوم نیست هم اصلا دانشگاه اینجور چیزا محسوب نمیشه دوره ...

یاخدا..چون یکی از دوستانم دانشگاه بجنورده میگف من ک رفتم گفتن نیازی نیست انصراف بدی مدارکتو ارجاع میدیم ب وزارت بهداشت.نمیدونم بخدا.شما ازهمین یه سال پیش خبردارین ک میگین؟و اینک تخفیفی چیزی نمیدن؟ب هرحال چون دلیلت موجه هس برای انصرافت

یاخدا..چون یکی از دوستانم دانشگاه بجنورده میگف من ک رفتم گفتن نیازی نیست انصراف بدی مدارکتو ارجاع می ...

قانونش اینطوریه و معمولا پولش کامل نمیگیرن اون نمیدونم از چه ترفندی استفاده کرده ازش بپرسید ولی اره من چیزی که میگم مال همین زمستون امسال این طرفاس باز با دانشگاه تماس بگیرید پرس و جو کنید بد نیست
بعد تو زمان تسویه حساب هم آشنا باشه باز ممکنه خوب باشه تو اینجور موارد یسری از تخفیفات که ادم خبر نداشته باشه رو میگن استفاده میکنی یا هرچی

چون هزینه تحصیل رایگانه پس فرقی نمیکنه دلیلش

ولی یه موردی هس تو دفترچه شما این نکته رو گفته بود که اگه لیسانس و کاردان غیر مرتبط باشید اشکال نداره یا داره(چون جدیدا این بند اضافه شده قبلا نمیشد استفاده کرد و افراد کاردان چ لیسانس غیرمرتبط رد میکردن) بعد این یه ترفندی داشت که بچه ها کاردانی می‌گرفتن جریمه نمیدادن

سلام استارتر.وقت بخیر.ببخشید الان که آزمون وزارت بهداشت برای استخدامی هست،شهر ما ۱۰ نفر بهورز تو آموزشگاه بهورزی خواسته.لیسانسمم مرتبط هست.این برای تربیت بهورز هست یا مثلا یه حالت استاد میخوان برای آموزشگاه؟یعنی بهورز میخوان یا استاد؟

تو مبین اندر درختی یا به چاه.تو مرا بین که منم مفتاح راه.
سلام استارتر.وقت بخیر.ببخشید الان که آزمون وزارت بهداشت برای استخدامی هست،شهر ما ۱۰ نفر بهورز تو آمو ...

نه شمارو هم به عنوان بهورز میخوان فقط مدرکتون متفاوته وظایف کاملا یکسانه و طول دوره شما نزدیک ۶ تا ۸ ماهه مال دیپلم دوسال 

مربی رو اینطوری نمیگیرن 

وظایفشم از بهداشت خانواده(سلامت و مراقبت های کودک سالم و مانا و مادر و تمام گروه های سنی) بهداشت محیط، حرفه‌ای سرشماری جمعیتی و کنترل و بازدید مدارس و واکسیناسیون و بیماریابی و غربالگری و..

کلا شرح وطایفش خیلی زیاده 

بهورز فقط تو روستا مشغول به کار میشه و تعهد خدمت تو اونجا رو میده مراقب سلامت برا شهره و آزمونی که برا جذب اونا برگزار میکنن متفاوته