2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73420 بازدید | 1685 پست
من صومعه سرا هستم بله خداکنه بیاد خیلی طول کشیده دیگه

آره واقعا گیلان دیگه خیلی بی برنامه ن 

من چندجا دیگه هم داوطلبای استانای دیگه دیده بودم همه جواباشون اومده بود امیدوارم جواب مام بیاد یکم خیالمون راحت شه چون من کنکورم میخوام بدم بلاتکلیف م گرچه میدونم اینو احتمال زیاد قبولم ولی خب 

شما قراردادی ثبت نام کرده بودین یا پیمانی میگرفت محلتون؟

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
آره واقعا گیلان دیگه خیلی بی برنامه ن  من چندجا دیگه هم داوطلبای استانای دیگه دیده بودم همه جو ...

بله منم در حال حاضر برای کنکور امسالم میخونم برای تربیت معلم ولی خب این باعث شد خیلی خوب نخونم

فک کنم کنکور و بدم جوابش بیاد باز این طول بکشه 

منم قراردادی بود

شماهم شنیدین ک سریع استخدام رسمی میشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم در حال حاضر برای کنکور امسالم میخونم برای تربیت معلم ولی خب این باعث شد خیلی خوب نخونم فک ک ...

آره منم شرایطم مثه شماس البته این حس میکنم چه از لحاظ حقوق و چه شرایط بهتره ولی خب یه بدی داره تعهد پونزده ساله حضور تو همون محله ک مال آموزش پرورش یجورایی بدتره ک ولی خب تعطیلات این کمتره درکل کنارش چون ساعت کاریش اداری ه کارای دیگه هم میشه کرد درکل خوبه هم کم ریسک ه هم کارش تضمینی تا ادم بره دانشگاه ۶.۷ سال بخونه بعدشم مشخص نباشه شغلش اینا 

درمورد رسمی شدن هم خیلی سخت رسمی میشه شنیدم ولی اطلاعات دقیق ندارم ولی خب دوستم باباش همین جزو کارکنان بهداشت بود می‌گفت ۲۰ سال خدمت کرده هنوز قراردادی ه هیچ مشکلی هم پیش نیومده از اون بابت نگرانی نیس تازه جدیدا همین امسال یه قانون اومد ک حقوق و مزایا قراردادی ا با پیمانی ا یکی شد قبلا ۸۰ درصدشون بود ک  این خیلی به نفع ما میشه اگه قبول شیم اینو

بله منم در حال حاضر برای کنکور امسالم میخونم برای تربیت معلم ولی خب این باعث شد خیلی خوب نخونم فک ک ...

درطول تحصیل کمک هزینه هم داره مثه تربیت معلم و اینکه تنها فرقش اینه ک این دو سال آموزش تو سنوات محسوب نمیشه ک ممکنه بعدا قانون عوض شه ک محتمله و محسوب شه ولی خب تربیت معلم هم چهارسال ه آموزش و اون جزو سنوات محسوب میشه

آره منم شرایطم مثه شماس البته این حس میکنم چه از لحاظ حقوق و چه شرایط بهتره ولی خب یه بدی داره تعهد ...

البته من دانشجوی حسابداری هم هستم ترم دومم😄

واقعآ دیگ هیچ رشته ای تضمین شغلی نداره 

دقیقا فقط معلمی تعطیلاتش بیشتره 

ولی خب از لحاظ حقوقی میگن الان 6تا 7تومن هست شماهم شنیدین؟ 

من یخورده واسه ادامه تحصیل نگران بودم 

ک میگن میشه ادامه داد 

و سختم میشه انتقالی گرفت واسه مرکز شهر 

ولی شدنیه

درطول تحصیل کمک هزینه هم داره مثه تربیت معلم و اینکه تنها فرقش اینه ک این دو سال آموزش تو سنوات محسو ...

بله درسته برای مردا هم خیلی خوبه

بعدظهر میتونید حرفه دیگه ای و دنبال کنید

البته من دانشجوی حسابداری هم هستم ترم دومم😄 واقعآ دیگ هیچ رشته ای تضمین شغلی نداره  دقیقا فق ...

آره تازه معلما باید هزارچی رعایت کنن و تو دیدن این شغلش هم راحت تره با بچه مچه سرکله نمیزنی پیر نمیشی هم حقوقش بیشتره اونا ۴ خرده ای میگیرن اول استخدام اینو من شنیدم بالای ۵ نیم شیش تازه افزایش امسال لحاظ نشه 

ادامه تحصیل هم شما تو مصاحبه بگو نمیدم و اگه پرسیدن شوهر کنی از محل میری و شغلت ول میکنی بگو شده شوهرم نکننم هیچ وقت شغلمو ول نمیکنم😂 چون این سوال حتما از خانما میپرسن 

ولی کلا میشه داد ولی مدرک شو به هیچ وجه تو حقوق تون اعمال نمیکنن برعکس بقیه شغلا ولی چند نفری بودن رفته بودن پرستاری ادامه تحصیل داده بودن ولی این شغل دیگه ول کرده بودن بعدش درکل زیاد نگران اون نباشید 

آره انتقالی خیلی سخت میگیرن زیاد چون نیرو گرفتنشون بومی بوده پس زیاد آزاد نمیذارن ولی با پارتی میشه ولی خیلی سخت

آره تازه معلما باید هزارچی رعایت کنن و تو دیدن این شغلش هم راحت تره با بچه مچه سرکله نمیزنی پیر نمیش ...

بله درسته 

مرسی از راهنماییتون به اینا توجه نکرده بودم🙇‍♀️

آره واقعا شرایطش تو این بیکاری خوبه یعنی عالیه

منم 5تا رقیب دارم ولی یکیش زرنگ فک میکنم فقط ازمونمم خوب دادم چون همزمان برای کنکور میخوندم ولی باز میترسم نکنه دعوت نشم

برای چادر هم میترسم چون چادری نیستم 

مدرک اعلام نمیشه ولی بلاخره قانون ک اینجوری نمیمونه انشالله تغییر میکنه بلاخره میشه امید داشت یا یجا داخل استان نیرو بخوان با سابقه و مدرک بالا بشه رفت

بله درسته  مرسی از راهنماییتون به اینا توجه نکرده بودم🙇‍♀️ آره واقعا شرایطش تو این بیکاری خو ...

عه رقیباتون زیادن امیدوارم امتحان خوب داده باشید 

ولی روز مصاحبه حتما چادر بذارید خیلی مهمه 

اره اون موارد یا تغییر میکنه یا اصلا نیاز نمیشه 

درکل برا مصاحبه آماده باش ک حتی آزمون هم کمتر شدین خدای نکرده بتونین با مصاحبه سبقت بگیرید براتون آرزوی موفقیت دارم 

خبری شد من اطلاع میدم شما هم اگه خبری شنیدین بی زحمت اینجا ریپلای کنید اگه تونستین نشد هم اشکال نداره

عه رقیباتون زیادن امیدوارم امتحان خوب داده باشید  ولی روز مصاحبه حتما چادر بذارید خیلی مهمه&nb ...

ممنونم ازتون

بله من هستم  اینجا حتما خبری بدستم رسید بهتون اطلاع میدم

بله درسته  مرسی از راهنماییتون به اینا توجه نکرده بودم🙇‍♀️ آره واقعا شرایطش تو این بیکاری خو ...

سلام دوست عزیز نتایج اومده تو این سایت برید با کد ملی و کد پیگیری نتیجه رو ببینید 

https://empreg.gums.ac.ir

امیدوارم نخوابیده باشید:)

سلام دوست عزیز نتایج اومده تو این سایت برید با کد ملی و کد پیگیری نتیجه رو ببینید  https://emp ...

توروخدا میشه جواب بدید چرا من میزنم همون کارت ورود ب جلسه میاد شما مطمئنید؟