2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73426 بازدید | 1685 پست
خب اگه داری پارتی بگو بهش جاتو محکم کنه قطعی شه دیگ  چرا نمیگی بگو  اره فک میکردم باید ی ...

منم مثه خودتون کسی و نداشتم ولی خب فامیلام گفتن میتونن یکاری کنن ولی خب بنظرم آبی گرم نمیشه ازشون 

خودم احتمالا پارتی استفاده نکنم دوس ندارم شغلی ک بدست میارم با حق بقیه خوردن بدست بیاد 

حیف شد چونت و دفترچه هم نوشته بود خانواده شهدا در اولویت ن و اگه جزوش حساب میومدید خیلی موثر میبود

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
منم مثه خودتون کسی و نداشتم ولی خب فامیلام گفتن میتونن یکاری کنن ولی خب بنظرم آبی گرم نمیشه ازشون&nb ...

به نظرم اگ میتونن یه کاری کنن ک قبول شی حتنا بگو یه کمکی کنن برات 

اره خیلی حیف شده خیلی 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگ میتونن یه کاری کنن ک قبول شی حتنا بگو یه کمکی کنن برات  اره خیلی حیف شده خیلی

اره هنوز تصمیم نگرفتم ولی خب بنظرم از راه درست به کار برسم بهتره 

ایشالا شمام زود جوابتون بیاد از بلاتکلیفی راحت شید 

اره هنوز تصمیم نگرفتم ولی خب بنظرم از راه درست به کار برسم بهتره  ایشالا شمام زود جوابتون بیاد ...

ممنون همچنین

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
دلی79@

این خانم هم فک کنم دوستتون بود گیلان بود من میخواستم ازشون بپرسم نتیجه شون چی شد ولی درخواست دادم نیومدن فک کنم تگ شماهم فک کنم نگرفته باید آبی شه فک کنم دقیق نمیدونم 

@دلی79   اینجوری

این خانم هم فک کنم دوستتون بود گیلان بود من میخواستم ازشون بپرسم نتیجه شون چی شد ولی درخواست دادم نی ...

سلام وقتتون بخیر 

بله منم آزمون بهورزی دادم گیلان هستم

شما برای کدوم شهر هستید؟ 

جوابا هنوز نیومده

ولی یه بهورز بهم گفت احتمال تا هفته ی بعد میاد

😘😍

اومدی 😍

نتونستم تگ کنم زیاد بلد نیستم 😆

این خانم هم فک کنم دوستتون بود گیلان بود من میخواستم ازشون بپرسم نتیجه شون چی شد ولی درخواست دادم نی ...

اره نمیتونستم تگ کنم لینک تاپیک شمارو دادم ایشون بیاد دیدم هم استانی هستین شاید سوالی چیزی داشتین از هم 

سلام وقتتون بخیر  بله منم آزمون بهورزی دادم گیلان هستم شما برای کدوم شهر هستید؟  جوابا ...

مرسی ک گفتید اینو یکم خیالم راحت شد هفته بعد میگم:)

ما شهر شفت یم شما چطور؟

اره نمیتونستم تگ کنم لینک تاپیک شمارو دادم ایشون بیاد دیدم هم استانی هستین شاید سوالی چیزی داشتین از ...

خیلی ممنون من خیلی تلاش کردم با ایشون ارتباط برقرار کنم چون نگران بودم ممنون ک تگش کردید 

خیلی ممنون من خیلی تلاش کردم با ایشون ارتباط برقرار کنم چون نگران بودم ممنون ک تگش کردید 

خواهش میکنم