2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73426 بازدید | 1685 پست
اها اونجوری اره من سوال ازمون گرفتم ولی دیدم زیاد بدرد نمیخورن خودم خوندم کتابارو و یه سری جزوه داشت ...

سلام چیشد اومد جواباتون ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه هنوز هیچ خبری نیس  نمیدونم چرا گیلان اینجوری ه

گیلان همون گلستانه یا جدان ؟ 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
گیلان همون گلستانه یا جدان ؟ 

اگه از لحاظ آزمونی منظورته ک جدان و از لحاظ کشوری هم 

گیلان مرکزش رشت غرب مازندران میشه 

گلستان شرق مازندران مرکزش گرگان 

و...

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
اگه از لحاظ آزمونی منظورته ک جدان و از لحاظ کشوری هم  گیلان مرکزش رشت غرب مازندران میشه  ...

اوکی متوجه شدم 

موفق باشید

همچنین شما جواب مصاحبه تون نیومد؟

ن هنوز نیومده ک 😥

نگفتن بهتون کی میاد  این علوم پزشکیا واقعا بی برنامه ن

میگفتن دو هفته بعد مصاحبه میگن ولی کو 😐😐

یکی از دوستان پرسیده بود میگفتن ۵ ماه طول میکشه 

یکی از کارکنان بهورزی گفته اخر خرداد 

والا موندیم دیگ 

میگفتن دو هفته بعد مصاحبه میگن ولی کو 😐😐 یکی از دوستان پرسیده بود میگفتن ۵ ماه طول میکشه  ی ...

فرایند کاملش میگن یه سال طول میکشه از آزمون تا دانشگاه رفتن 

ولی من چند جا خوندم تهش تا دوماه بعدش جوابش میاد ک مال شما د احتمالا تا خرداد میاد بعدشم ایشالا قبول شدید مدارک میدید اینا از مهر یا بهمن هم میرید دانشگاه

فرایند کاملش میگن یه سال طول میکشه از آزمون تا دانشگاه رفتن  ولی من چند جا خوندم تهش تا دوماه ...

اره همون 

اینا طول میدن تا مهر اینا کلاسا شروع شه 

اخه بهورز اینجا گف حدودا ۱۶ ماهش اینا مونده بعد اینام میگن دو سال دوره بهورزی داره 

خداکنه زودی بگن جوابارو 

میگن اگه نفر اصلی تحقیقات محلیش هم خوب باشه برا گزینش اینو میگن میره ولی اگه نفر اصلی تحقیقات محلیش خوب نباشه نفر ذخیره رو میگن میره گزینش

اره همون  اینا طول میدن تا مهر اینا کلاسا شروع شه  اخه بهورز اینجا گف حدودا ۱۶ ماهش اینا ...

اره کلاسا میگن دوساله ولی یجا من خوندم یه سال کلاس بود ۶ ماه هم فک کنم کارآموزی گفته بود ک میرین تو همون بهداشت کنار بهورزا تا کارو عملی یاد بگیرید ولی خب مجموع همون تا استخدام نزدیک دو سال میشه ایشالا ک شما قبول شید ولی پارتی هم ممکنه موثر باشه شما اگه خیلی نیاز دارین به شغله یه پارتی هم جورکنید ایران ه د

اره کلاسا میگن دوساله ولی یجا من خوندم یه سال کلاس بود ۶ ماه هم فک کنم کارآموزی گفته بود ک میرین تو ...

پارتی کجا بود برادر 😑

تنها پارتیم اینه ک عموم شهید هس 

اونم میگن بهم تاثیر نداره 

پارتی کجا بود برادر 😑 تنها پارتیم اینه ک عموم شهید هس  اونم میگن بهم تاثیر نداره

خلاصه اگه شد استفاده کنید من خودم عذاب وجدان حس میکنم بگیرم اگه استفاده کنم و بنظرم غلط‌ه ولی میترسم با اینکه نمره هم ممکنه بالاتر بیاد و شرایط قبول شدن داشته باشم صرفا بخاطر پارتی بازی رقیب نشه واسه همین گفتم چون شما حقتونه اینا حیف ه واسه چیز مزخرفی مثه پارتی نشه 

عمو شهید باید یکم موثر میبود براتون حیف شد

خلاصه اگه شد استفاده کنید من خودم عذاب وجدان حس میکنم بگیرم اگه استفاده کنم و بنظرم غلط‌ه ولی میترسم ...

خب اگه داری پارتی بگو بهش جاتو محکم کنه قطعی شه دیگ 

چرا نمیگی بگو 

اره فک میکردم باید یه تاثیر کوچولویی داشته باشه ولی میگن ن درجه یک نیستی نمیشه