2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73491 بازدید | 1685 پست
اون روز بهتون نگفتن کی بهتون نتیجه رو اطلاع میدیم؟

چنتا از بچه ها میگفتن پرسیدیم گفتن حدودا دو هفته ای 

ولی دو هفته شد یه ماه حدودا 😑 ک نیومده جواب

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
همه ی این مدارکارو از ما قبل ازمون گرفته بودن  فعلا نگرفتن همون مرحله گزینش فک کنم ازمایش اینا ...

چقدر فرق میکنه مراحل واسه شما فک کنم خیلی منطقی تر رفتن مراحلو 

ایشالا جوابتون زود بیاد از استرس راحت شید و موفق هم بشید توش

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر فرق میکنه مراحل واسه شما فک کنم خیلی منطقی تر رفتن مراحلو  ایشالا جوابتون زود بیاد از است ...

خیلی ممنون همچنین 

ازمایش گرفتن از شما ؟ نگفتن کی هس ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
از لحاظ تحصیلی اگه اون خواهر شهیده خیلی بد نباشه احتمالا همونو وردارن یا اون خانومی ک لیسانس داره ال ...

آذربایجان شرقی. شاید باورتون نشه ولی دیپلم اولویت داره به لیسانس

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

از چند نفر کارکنای بهداشت گفتن .

حالا میام نتیجه رو میگم هر چه بادا باد

چنتا از بچه ها میگفتن پرسیدیم گفتن حدودا دو هفته ای  ولی دو هفته شد یه ماه حدودا 😑 ک نیومده ج ...

هنوز به ما برای مصاحبه زنگ نزدن 🤐

خیلی ممنون همچنین  ازمایش گرفتن از شما ؟ نگفتن کی هس ؟

راستی ویتامین نوزاد رو پرسیدم میگن از پونزده روزگی میدن تو کجا خوندی ک نوشتن دوماهگی؟ 

هنوز به ما برای مصاحبه زنگ نزدن 🤐

با این منوال ک داره پیش میره فک کنم همین تیره مرداد جوابا بیاد 😑

راستی ویتامین نوزاد رو پرسیدم میگن از پونزده روزگی میدن تو کجا خوندی ک نوشتن دوماهگی؟ 

نمیدونم 

اهان خوبه پس همون ۱۵ روزگی رو بگو اگ پرسیدن

میزنگی بازم بپرسی وقت مصاحبه یا ن دیگ؟ از رقیباتم خبر نداری ؟ شاید گفتن به اونا زمان مصاحبه رو؟

از چند نفر کارکنای بهداشت گفتن . حالا میام نتیجه رو میگم هر چه بادا باد

نمیدونم تو دفترچه استان ما و چندتا استان دیگه هم دیدم نوشته بود اصلا اولویت با لیسانس  بهداشت ایناس اگه پیدا نشد بعدا دوباره ثبت نام میکنن از دیپلم ا و تو مصاحبه هم اولویت با لیسانس

حالا ایشالا قبول شید شما الان فقط مشخص شدید افراد 

مصاحبه نرفتید؟ یا مدارک بگیرن اینا؟

نه همین پونزده درسته منم تحقیق کرده بودم همین بود از ۱۵ تا یه سالگی ویتامین D و A روزانه 

قطره آهن م ک از ۶ ماه تا دو سالگی

شماهم بنظرم پارتی تو جور کن من چند روز پیش باید مدارک میدادم به خودم قول داده بودم از این کارا نکنم دیدم ک رقیبم همون روز دقیقا به پارتیش زنگ میزد مراحل هماهنگ میکرد اینا درصورتی ک من نمره بالاترم بودن تو آزمون نمیخوام بخاطر اینجور چیزا حق کسی خورده بشه واقعا این وریه خیلی غلطیه کوچیک ترین چیز هم مردم این کارای مزخرف قاطیش میکنن

نمیدونم تو دفترچه استان ما و چندتا استان دیگه هم دیدم نوشته بود اصلا اولویت با لیسانس  بهداشت ا ...

بله اولویت با لیسانس اون رشته مورد نظر هس 

اگه نبود دیپلم هارو برمیدارن 

شماهم بنظرم پارتی تو جور کن من چند روز پیش باید مدارک میدادم به خودم قول داده بودم از این کارا نکنم ...

چیکار کردی شما نگفتی به پارتیت ؟ پارتی رقیبت چیکاره اس؟

نمیدونم تو دفترچه استان ما و چندتا استان دیگه هم دیدم نوشته بود اصلا اولویت با لیسانس  بهداشت ا ...

مدارک رو همون ثبت نام گرفتن مصاحبه مونده. میدونم اولویت با اونا بود ولی لیسانس مامایی بهداشت پرستاری نبود از دیپلم گرفتن.