2777
2789

دیروز گچم رو برداشتم 

داشتم بینیم رو تمیز می کردم چه تیکه خونه خشک نوک بینیم توی قسمت داخلیش بود

گرفتم کشیدمش یهو یه تیکه چیز سفید صورتی روشن سفت غضروفی مانند اومد بیرون و دماغم شروع کرد خون اومدن

خون خشک نبود فشارش دادم با نوک ناخن به سختی و فشار نصف شد

به دکترم زنگ زدم جواب نداد

خیلی ترسیدم چی کار کنم خدایا

کسی می دونه این چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید فشار میدادی گلم خودشون ک گچ رو ور میارن چسپ و میبندن سرت بالا بگیر و زیاد فشارش نده در اولین فرصت هم برو مطلب دکتر

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

ینی غضروف ب این راحتی کنده میش ؟

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

دکترا مثل خر شدن جدیدا

اخه چه طرز عمله

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

از توی بینیم قسمت نوکش نمی دونم سفته

فکر نکنم. غضروف باشه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم