2777
2789
عنوان

سلام بسیج فعال تو مشهد می شناسند ؟

264 بازدید | 12 پست

سلام می خوام تو بسیج فعالیت کنم اما پیدا نمی کنم بسیجی رو که فعال باشن ؟ می خوام برنامه زیاد داشته باشند مثلا حلقه صالحین و برنامه فرهنگی و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای فاطی کوماندو بشی؟ :))))

نه می خوام یکم تو کارهای فرهنگی باشم قبلا جایی می رفتم حلقه صالحین بود کتاب می خوندیم کمی تحلیل می کردیم جو‌ دوستانه و مفید بود از هم خیلی چیزا یاد می گرفتم دلم می خواد پیدا کنم اما نمیشه

فقط میدونم میتونی تو مسجد محل ثبت نام کنی

اگه مسئولین فعال داشته باشه در کل مسجد فعالی باشه خوبه

دیدی که مرا هیچ کسی یاد‌نکرد!                                              جز غم!که هزاران آفرین بر غم باد!
ک چی بشه بعدش؟

دلم می خواد تو جامعه فعال باشم از تو خونه نشستن و پای درسای مجازی نشستن خسته شدم می خوام با افرادی مثل خودم جوون پر انرژی اهل بگو و بخند بگردم خیلی چیزا ازشون یاد بگیرم و بتونم خودمو پیدا کنم الان شدم عین دخترای ترشیده می شینه خونه زانو غم بغل گرفته 😂😂😂😂

متاسفانه همین مسجدی رو نمی یابم که حداقل یکم کار فرهنگی کنه 

پایگاه بسیج ما خیلی فعاله.‌ حلقه صالحین برای تمام سنین داره کار جهادی کمک‌ به مردم داره ، کلاسهای تابستونی ، حمایت از تولیدات ملی ( چیزهایی که خود خانم ها درست می کنند رو بهشون مکان میده واسه فروش) ، کلاسهای ورزشی و استخر دسته جمعی ووووو تو محدوده بولوار توس هست.