الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه می خوام یکم تو کارهای فرهنگی باشم قبلا جایی می رفتم حلقه صالحین بود کتاب می خوندیم کمی تحلیل می کردیم جو دوستانه و مفید بود از هم خیلی چیزا یاد می گرفتم دلم می خواد پیدا کنم اما نمیشه
دلم می خواد تو جامعه فعال باشم از تو خونه نشستن و پای درسای مجازی نشستن خسته شدم می خوام با افرادی مثل خودم جوون پر انرژی اهل بگو و بخند بگردم خیلی چیزا ازشون یاد بگیرم و بتونم خودمو پیدا کنم الان شدم عین دخترای ترشیده می شینه خونه زانو غم بغل گرفته 😂😂😂😂
متاسفانه همین مسجدی رو نمی یابم که حداقل یکم کار فرهنگی کنه
پایگاه بسیج ما خیلی فعاله. حلقه صالحین برای تمام سنین داره کار جهادی کمک به مردم داره ، کلاسهای تابستونی ، حمایت از تولیدات ملی ( چیزهایی که خود خانم ها درست می کنند رو بهشون مکان میده واسه فروش) ، کلاسهای ورزشی و استخر دسته جمعی ووووو تو محدوده بولوار توس هست.