2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آریا کارن آرمین آراد رایان مرصاد 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

آرون

رایان

آرش 

کیارش

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
چرا اسما هیچ ربطی به هم ندارن حسین چی میگه اون وسط🤔

شوهرم میگه اسم فارسی دوس دارم میگه کیان قشنگه. داداشش هم گیر داده میگه فقط مهربد☹. راشا هم همینجوری توی نت دیدم. حسین هم اسمی هستش ک من خیلی دوس دارم🙄 نمیدونم چکارکنم🤦‍♀️

من به امید خدا اسم نینی تو دلم را میذارم محمد پارسا 

یاد اون عکس افتادم که یه سیخ کباب کنار نصف پیتزا، بعد نوشته بود وقتی اسم بچه رو میزاری محمد کیان، محمد پارسا و... 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
یاد اون عکس افتادم که یه سیخ کباب کنار نصف پیتزا، بعد نوشته بود وقتی اسم بچه رو میزاری محمد کیان، مح ...

من خودم که اسمشو دوس دارم میخاستم بذارم پارسا. بعد اینجا گفتن واسه تعیین جنسیت فال قرانی میگیرن دوبار گرفتم اسم محمد اومد منم گذاشتم محمد پارسا. عاشق اسمش هستم

بین اسم های انتخابیتون کیان وحسین قشنگن

پیشنهادی هم راستین ،شادمان، رادمان،علیسان،دیار

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸