2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب دوباره بی بی چک گذاشتم 

کمتر از یک دقیقه مثبت شد

♥️♥️♥️😍😍😍😍😍اینم عکسش

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
امشب دوباره بی بی چک گذاشتم  کمتر از یک دقیقه مثبت شد ♥️♥️♥️😍😍😍😍😍اینم عکسش

بسلاااامتی عزیزم مبارکه خدا براتون حفظش کنه انشاالله خیلی خوشحال شدم😍😍♥️😘 دیگه حسابی مواظب خودت و نی نیت باش مامان گلی😍😍

بسلاااامتی عزیزم مبارکه خدا براتون حفظش کنه انشاالله خیلی خوشحال شدم😍😍♥️😘 دیگه حسابی مواظب خودت و ...

ببین 

من الان درد پریودی دارم 

طبیعی یه؟؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
بسلاااامتی عزیزم مبارکه خدا براتون حفظش کنه انشاالله خیلی خوشحال شدم😍😍♥️😘 دیگه حسابی مواظب خودت و ...

حالا مادرم میگه زیاد مطمئن نیس اینا 

الکی دلتو خوش نکن 

ولی من بهش گفتم وقتی مثبت شده ینی هستش دیگه 

فردا برای شوهرم بی بی چک میزنم 

پس فردا میرم ازمایش

اره بابا طبیعیه نگران نباش منم تا دوسه ماه اول درد داشتم

عه جدی؟؟؟؟

خب درد من میره سمت نافم ینی طبیعی یه

حالا مادرم میگه زیاد مطمئن نیس اینا  الکی دلتو خوش نکن  ولی من بهش گفتم وقتی مثبت شده ین ...

چرا عزیزم مطمئنه الکی بد ب دلت راه نده😍 چرا همین فردا نمیری آز بدی خیالت راحت شه دیگه

چرا عزیزم مطمئنه الکی بد ب دلت راه نده😍 چرا همین فردا نمیری آز بدی خیالت راحت شه دیگه

چون شوهرم الان شیفته 

فردا صبح بیاد میخواد بگیره بخوابه 

پسفردا میرم ان شاءالله

عه جدی؟؟؟؟ خب درد من میره سمت نافم ینی طبیعی یه

توی بارداری همه چی طبیعیه بقول یکی از کاربرا دیدی شاخم دراوردی بدون طبیعیه نگران نباش😁 این دردا کم کم میرن وقتی بچه جاش سفت بشه فقط این دوسه ماه رو خیلی رعایت کن عزیزم اصلا گرمی نخور استراحت کن تا میتونی

انشاالله توکلت ب خدا باشه نی نیتو بسپار دست خودش🤲🤗

شما چند وقت بود اقدام بودی؟؟؟

با اولین اقدام...

ایووووول بابا 😂😂🤓😂

من سه سال منتظر بودم