2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام 😭😭😭😭

790 بازدید | 104 پست

هرکاری میکنم اشکم بند نمیاد حسرتش بد تو دلمه کارم به جایی کشیده که خواهرم و بچه هاش و میبینم دلم میخواد بشینم زار زار گریه کنم 😭😭😭😭😭😭

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انءشاالله زودی مامان بشی💖

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

منم سه سال با تمام مشکل اسپرم همسرم و سقط و بیماری خونی خودم دست و پنجه نرم کردم.الان یه بچه دارم که از لحاظ اجتماعی نسبت به همسن هاش عقبه و مشکوک به اوتیسمه.روزی هزار بار آرزو میکنم کاش نداشتمش ولی اینجور نباشه 

بیکاری عشق و حال کن از این فرصتها استفاده کن

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن   
منم سه سال با تمام مشکل اسپرم همسرم و سقط و بیماری خونی خودم دست و پنجه نرم کردم.الان یه بچه دارم که ...

😔😔😔 ایشالا که سالم باشه عزیزم واتس دعا میکنم 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
منم سه سال با تمام مشکل اسپرم همسرم و سقط و بیماری خونی خودم دست و پنجه نرم کردم.الان یه بچه دارم که ...

علایمش مگه چیه

خدا شفاش بده عزیزم

انشالله همیشه سلامت باشه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش