2777
2789
عنوان

منم بچه میخوام 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 104 پست
اوه پس اگه یبار باردارشدن امیدوارباش حتما حتما حتما باردارمیشی. خیاااالت راحت. دختر عموی من بعدکورتا ...

من اصلا اضافه وزن ندارم 

قبل از بارداریم دارو میخوردم بعدباردارشدم توهفته هفتم قلبشون وایساد 

از بعد کورتاژ دیگه باردار نمیشم

برای نی نی دارشدنم دعامیکنین😔 خیلی سخته منتظر موندن😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اضافه وزن ندارم  قبل از بارداریم دارو میخوردم بعدباردارشدم توهفته هفتم قلبشون وایساد&n ...

در کل وقتی ی بار تجربه بارداری داشتی حتما حتما باردارمیشی خیالت راحت. چون رحمت مشکل خاصی نداره. و نازا نیستی. پس امیدتو باید بیشتراز بقیه باشه. آدمایی رومیشناسم نازا بودن ولی یزدرفتن مشکلشون حل شده... شماهم دکترتو عوض کن. هردکتری دستش فرق میکنه.. 

در کل وقتی ی بار تجربه بارداری داشتی حتما حتما باردارمیشی خیالت راحت. چون رحمت مشکل خاصی نداره. و نا ...

باور کن اینجا دکتری نمونده نرفته باشم 

بهترین دکترا رفتم اما نتیجه نگرفتم 

بازم توکل ب خدا 

التماس دعا 

برای نی نی دارشدنم دعامیکنین😔 خیلی سخته منتظر موندن😔😔
یاخدا! به بهونه بچه خیانت کرده بعد تو دنبال اینی واسش اولاد بیاری؟ موقع حاملگیت نمیره خیانت کنه اح ...

چاره ای نداشتم مجبور بودم البته هنوزم دلگیرم ازش ولی به روم نمیارم 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
عزیزم یچیزی میگم ناراحت نشو  یعنی تو زندگی با شوهرت هیچ دلخوشی نداری؟ اگه نداری دور بچه رو خط ...

نه ندارم اگه بچه نیاد یا سرم هوو میاره و میشم کلفتشون یا اگه طلاق بگیرم خانوادم قبولم نمیکنن میگن آبرومونو بردی هیچ راهی جز موندن ندارم بچه بیاد یکم دلم خوش میشه 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
نه ندارم اگه بچه نیاد یا سرم هوو میاره و میشم کلفتشون یا اگه طلاق بگیرم خانوادم قبولم نمیکنن میگن آب ...

دکتر میری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چاره ای نداشتم مجبور بودم البته هنوزم دلگیرم ازش ولی به روم نمیارم 

عزیزم برو کلفتی خونه مردمو بکن ولی کلفتی هوو رو نکن. ب خفت زن دوم راضی نباش.. تو ک از خانوادت امیدی نداری اگه بهت خیانت شد طلاق بگیر برو کلفتی کن گدایی کن ولی زیر بار هوو نرو. ازمن گفتن بود. خیلی زجر اوره جلو روت شوهرت بایکی دیگه هم... آره... 😦😦😦😶😶😶وای خدا نصیب کافرنکنه..