2777
2789
عنوان

بیاین چالش🤩🤩😁😁😍😍💃💃💃

315 بازدید | 31 پست

بی مقدمه به هرکی که دوستش دارین(اعم از پدر ،مادر،شوهر،داداش وآبجی و...فرقی نداره😁😍) این پیام رو بفرستین ببنید واکنششون چیه وچی جوابتون میدن !!

گاه وبی گاه در خاطرم هستی واین شاید دلیل دوست داشتن باشد وبس❤

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم کنارم نشیته و داریم صحبت میکنیم  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
به شوهرم بگم میگه چیه باز پول میخوای😁

بفرستید وبگیدفقط حرف دلم واحساسم بهت  رو زدم

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
شوهرم کنارم نشیته و داریم صحبت میکنیم    

حضوری بگو وجوابشون رو بگو 😁

من خودم هم برای خواهرم می فرستم منتظرم تا جواب بده تا عکسش رو بفرستم😂

@ملیکاوپارمیدا  

@بابای_آقاپرهام  

@نازلی_بازمیگردد1  

@جیگرشونم  

@آدامـســـبـادکـنـکـی‍ 

@نونخشک۲  

@درسخون  

@جواهری،در،نینی،سایت  

@مامان_دلسا14  

@نیوال  

@ونوسr  

@ژیناگلمن  

@اوپرا  

@عاشق132‍ 

@دحترم  

@بهارستون  

@دختر_پر_انرژی  

@دختر_بلا2  

@دختر_پر_امید  

@نیوال     @ونوسr     @ژیناگلمن     @اوپرا     ...

مرسی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بفرستید وبگیدفقط حرف دلم واحساسم بهت  رو زدم

ممنون از دعوتت عزیزم ولی اونیکه واقعا دوسش داشتم و دارم رو نمیشه بفرستم برام درد سر میشه 😓

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
ممنون از دعوتت عزیزم ولی اونیکه واقعا دوسش داشتم و دارم رو نمیشه بفرستم برام درد سر میشه 😓

ولی حالا ک چالشه واونو نمیشه خواهر دوقولوم خیلی دوستدارم ب اون میگم و میفرستم 😍

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم