2777
2789
عنوان

کنکور😑

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست

ولی به نظرم احتمال داره چون امروز شبکه خبر گفت که تصویب شده 😶

حالا دیگه خدا میدونه میخواد چی بشه 

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم …….میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم ……..🖤💔
یعنی واسه سال ۱۴۰۱ نیست؟؟؟ بعد چرا دوبار در سال چه تفاوتی با یک بار در سال داره این کار؟ بعد راجب ...

خب ی سال برا پشت کنکور موندن زیاده از نظر روحی بچه ها با دوتا کنکور شش ماهه اسیب کمتری میبنن

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اگه کسی بار اول کنکور قبول نشد به جای اینکه یک سال عقب بیفته تا کنکور بعد شش ماه عقب بیفته خیلی ...

اها پس به این دلیله 

اره خوبه بد نیست ولی همه متد های آموزشی و آزمون ها و اینا همه یک ساله چیده شدن چجوری میشه تکلیف اونا 

واسه سال ۱۴۰۱ اجرایی میشه این؟؟

احتمالا 5 سال بعد اجرایی میشه نه سال بعد

شایدم بیشتر مثلا هر سال میگفتن کنکور رو حذف میکنیم آخرش هم هیچی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
یعنی واسه سال ۱۴۰۱ نیست؟؟؟ بعد چرا دوبار در سال چه تفاوتی با یک بار در سال داره این کار؟ بعد راجب ...

قطعی نیس اجراش

دوبار درسال میخوان استرس کم کن دیگه نمیخواد که یک سال عمرت بزاری پای کنکور

امتحان ترمیمی فقط ی بار میشه داد که باید بری ثبت نام کنی وبابت هرامتحان هم پول بدی بعد اون نمره ای که میاری میزارن برا کنکورت

اول سعی دوازدهم خوب بخونی که به ترمیمی نخوری بعدش اشکال ندارع اگه بد شدی میتونی ترمیمی بدی

قطعی نیس اجراش دوبار درسال میخوان استرس کم کن دیگه نمیخواد که یک سال عمرت بزاری پای کنکور امتحان ت ...

سلام خوبی این سوالمو جواب دادی گفتم شاید راجب اینم اطلاعت داشته باشی 

اگه تو نهایی یه امتحانیو بیوفتیم حتما باید شهریور بریم پاسش کنیم؟ یا اینکه میشه تو بازه دی یا خرداد بعدی رفتو پاس کرد؟