2777
2789
عنوان

کنکور😑

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
یعنی کی با کی ؟؟ مهر نمیریم دانشگاه ینی؟

نمیدونم 

ولی اگه فروردین ی کنکور بگیرن بعد مهرم ی کنکور میگیرن پس ورودی ترم مهر داریم 

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اینا همش دروغه هر سال قبل کنکور هزار تا حرف میزنن بعد میبینیم هیچی نشده

احتمالا 5 سال بعد اجرایی میشه نه سال بعد

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
چرا بعد هر شیش ماه؟ علتش چیه  بعد یعنی از سال دیگه اجرا میشه این قانون؟؟

که اگه کسی بار اول کنکور قبول نشد به جای اینکه یک سال عقب بیفته تا کنکور بعد شش ماه عقب بیفته

خیلی خوبه که

مودب بودن شما در فضای مجازی نشون دهنده فرهنگ و اصالت بالای شماست .
ی چیزی اینا میگن حالاکوتا اجرا بشه

یعنی واسه سال ۱۴۰۱ نیست؟؟؟

بعد چرا دوبار در سال چه تفاوتی با یک بار در سال داره این کار؟

بعد راجب ترمیم معدل همه میتونن ترمیم کنن؟؟ یعنی حتی یه دوازدهمی که امسال نمراتش بد میشه میتونه واسه ترمیم اقدام کنه؟ 

راستی تاثیر ۶۰ درصد معدل این حتما سال دیگه اجرایی میشه؟؟

ازسال۸۵اینا میخوان کنکور بردارن

اهوم منم کلاس سوم بودم میگفتن خوشبحالتون زمان شما کنکور نیست  الان 4 سال از زمن کنکور منم میگذره هنو هس