2777
2789
عنوان

کسایی که گوشی آیفون دارن بیاین

465 بازدید | 46 پست

کیا آیفون ۱۲ پرومکس دارن؟؟راضی هستین ازش؟کلا چطور گوشیه؟؟

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله 

گوشی خیلی خوبیه 

قابلیت هاش زیاده 

تنظیماتش به ندرت پیشرفته تر از بقیه گوشی هاس 

واصلا هیچ ایرادی نداره 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....

اینجا میشینم ببینم کی آیفون ۱۲ داره ازش یه سوال دارم

سوالم هم اینه پولشو از کجا آوردییییی لعنتی#   

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
اینجا میشینم ببینم کی آیفون ۱۲ داره ازش یه سوال دارم سوالم هم اینه پولشو از کجا آوردییییی لعنتی# ...

سواله منم هس  

جوابــــ بدین لطفا😂

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!
اینجا میشینم ببینم کی آیفون ۱۲ داره ازش یه سوال دارم سوالم هم اینه پولشو از کجا آوردییییی لعنتی# ...

من خودم پولشو ندادم 

یه بار تو بازار وقتی با رلم میگشتیم توی منو یه ایفون پرومکس دیدم و ازش خوشم اومد  ولی اون روز چون پول همرام نبود نخریدم گفتم فردا از بابام پول میگیرم میام میخرم 

ولی فرداش دیدم رلم واسم یه هدیه خریده وقتی بازش کردم دیدم همون ایفون 12 پرومکسی هست که ازش خوشم اومده بود 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
سواله منم هس     جوابــــ بدین لطفا😂

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد