2777
2789
عنوان

کسایی که گوشی آیفون دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 46 پست
مرسی عزیزدلم بعضیا دودلم کرده بودن

خواهش میکنم عزیزم 

به حرفای اونایی که اطلاعات ندارن گوش نکن خیلیاشون صرفن به خاطر سرگرمی و مسخره کردن دودلت میکنن 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....

ببین اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری و فقط برای کلاس گذاشتن نمیخوای بخر من که راضیم خدایی

ولی خب باید فکر کنه ۳۰م پول بدی اگر خدای نکرده آدم از دستش بیفته چقد به زندگیش ضرر میخوره

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب سوال منو ندادی که😂😂😂

خب دارم دیگه چیکار کنم😂😂😂

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خب دارم دیگه چیکار کنم😂😂😂

پیش پیش مبارک باشه  

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
اره هیچ مشکلی نداره و همه چیش خوبه  مال من رنگش ابی هست

مبارک باشه خوشگلم😍💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
کار کردن باهاش راحته؟چه چیزای خاصی داره؟

اره راحته 

از قابلیت های خاصش 

مثلا تنظیماتش پیشرفته تر از بقیس 

حافظش زیاده 

و... 

عاشق شدین؟عاشق شدن که مهم نیست. اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه، عشق به قربون صدقه‌های اولش نیست؛ به وایسادنای آخرشه.....
خواهش میکنم عزیزم  به حرفای اونایی که اطلاعات ندارن گوش نکن خیلیاشون صرفن به خاطر سرگرمی و مسخ ...

بعضیا چون خودشون نمیتونن بخرن واقعا یکاری میکنن آدم فکر میکنه آیفون هیچ ارزشی نداره😐

مبارک باشه خوشگلم😍💕

خیلی ممنون عزیز دلم 

مال تو هم پیشاپیش مبارک 

ببین اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری و فقط برای کلاس گذاشتن نمیخوای بخر من که راضیم خدایی ولی خب باید ...

بعد کلی فکر تصمیم گرفتم بگیرم اومدم ی نظر سنجی کنم ممنون وقت گذاشتی گلم💕

بعضیا چون خودشون نمیتونن بخرن واقعا یکاری میکنن آدم فکر میکنه آیفون هیچ ارزشی نداره😐

بله درسته 

بعضی از افراد اینطور اخلاقی دارن 

خیلی ممنون عزیز دلم  مال تو هم پیشاپیش مبارک

فدات عزیز دلم💕

فدات عزیز دلم💕

نشی که معلومه حیفی 

دوستان میگم واقعا گوشی اپل داشتن کلاس داره؟

ظاهرا ک‌ داره😐😁