2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الکی شلوغش نکن اگر خونت کوچیکه یک دست مبل بسه میز نهارخوری نگیر میز صبحونه هم نگیر نیاز نیست اگر آشپز خونتم کوچیکه جاگیره خلوت و ساده تر جنع و جور تر هم بنظر میاد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

چشماتو ببند برو سر وقت کمد هر چی لباسی که در طول سال نپوشیدی بره تو کیسه برو سر کابینت چشماتو ببند هر چی ظرف اضافه سبد قاشق چنگال بره تو کیسه خلاصه با چشم بسته بنداز تو کیسه که دلت نسوزه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

نمیدونم چون خودم همش. اتاقم بهم میریزه😂😥امروز با دوستم کلاس بودیم بعدش قرار شد بیاد خونمون، به مامانم پیام دادم که در جریان باشه، وقتی اومدیم دیدم اتاقمو مرتب کرده اینقدر ذوق کردم😂

جز تو همه ولم کنن غمی نیست، اباالفضل❤💔

من الان همه جا برق میزنه 

با اینکه خیاطم نمیذارم  حتی اتاق خیاطیم شلوغ و پراز نخ و پارچه باشه 

الان ی کاسه مهره از لباس تو قسمت  مسیردوخت شکافتم با جاروشارژی همه جای اتاق خیاطی تمیز کردم سالنم ک تمیزه 

سینک هم اصلا خوشم نمیاد یدونه ظرف نشسته داخلش باشع

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
همیشه خونم تمیزهچون یکسره درحال تمیز کاری هستم

یه سوال اینکه همیشه در حال تمیز کاری هستی باعث نمیشه به بقیه کارها و برنامه‌ ها و اهدافت‌ نرسی؟ آخه خیلی سخته یسره جمع کنیم پس بقیه کارهامون چی🥲

hope is dangerous thing for a woman like me to have