2777
2789
عنوان

بچه ها من باردارم اما مادرم فوت شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گهواره پرسیدم ۶۰۰ سرویس خواب مث متکا وتشک اینا هم۴۰۰ این خودش۱تومن ۲تومن دیگم‌لباس ووسایل بهداشتی ...

اره وسایلی که ب چشم میاد خودت بخر لباسها رو بذار شوهرت بخره بهداشتی هم شوهرت بخره 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

خدا بیامرزه مادر گلت رو یه گهواره بخر حتما هم لازم نیست چوب باشه کلی مدل هست جدید سبدی و پارچه ای و اینا ساک و لوازم حموم و حوله و چند دست لباس و پتو دورپیچ شیشه شیر کافیه دیگه لازمم نیست گرون گرون بخری کلی پیج هست قیمت‌های مناسب دارن 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
انقدر وسایل چوبی گرون شده که نگووو،کمد تک ۳تومن اینا تخت دومنظوره۳به بالا

دختر من الان هشت سالشه اشتباه هنوز تو اتاقش نمی‌خوابه الهی هم تخت فضای اتاق رو میگیره 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
انقدر وسایل چوبی گرون شده که نگووو،کمد تک ۳تومن اینا تخت دومنظوره۳به بالا

تخت نوزادی بگیر 

کدوم شهری؟

من از یافت آباد گرفتم 

میدونی چرا میگم کمد تخت بگیر چون اینا بیشتر به چشم میاد

با ۳تومن هم تشک و لحاف میتونی بخری هم لوازم بهداشتیش ساک و روروئک و۵سری لباس و کم وسیله

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
خونه بابا کرج خودم هشتگرد گلم،دورازجون

منم کرجم..طرفای ملارد و فردیس

اینجا ی خیابون دارم کلی سیسمونی فروشی داره اگ میخای بیا باهم میریم برات میخریم من میدونم چ لوازمی نیاز داری و چیا اضافع اس

خلاصه سوال داشتی کمکی خاستی من هستم اجی💖خدا مادرتم بیامرزه

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

اگه مامانم‌بود همه چی برام‌میخرید ،خودمم البته شوق قبل ندارم اما بچه که گناهی نداره پدرمم حال روحیش ...

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم به سلامتی بچت رو بغل بگیری سعی کن تو شهرتون جاهایی که قیمت سیسمونی مناسب هست پیدا کنی لباس خیلی نیاز میشه سایز صفر و یک چند دست بگیر چون نوزاد زیاد خودشو کثیف می‌کنه پوشک هم بگیر سعی کن ضروریات رو بگیری

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))