2777
2789
دوستان سوپ مجلسی و چه جوری سرو کنم برای مهمون البته مهمونم ٢ نفر هستن و نمیخوام بریزم تو سوپ خوری و بشقاب بزارم ه نظرتون چیکا کنم؟ سوپم سوپه مرغ و جو هست و اینکه مرغای توش و چه جوری ریز کنم؟ قبلا ریش ریش میکردم اما خیلی بی سلیقه میشه و شکل سوپمو بد میکنه
نیلا دختر ناز من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیله مرغ بگیر مکعبای کوچولو برش بزن اول سرخ کن بعد بریز تو سوپ راستش من سوپ رو تو فنجونای بزرگ‌سرامیکی که زیرش نعلبکی داره و‌خودش کنارش قاشق داره رو‌خیلی میپسندم روشم یه قاشق خامه و‌یکمم جعفری‌واسه تزئین
من سوپمو میکس کامل کامل مکنم، تزیینشم کمی خامه و قارچ و جعفری خورد شده ....
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
خامه صبحانه رو‌ بریز تو‌نایلون فریزر بعد با قیچی یه گوشه نایلون رو ببر بعد مث قیف یه مقدار از خامه رو‌بریز رو‌سوپ روش دیگه هم اینکه قاشق مربا خوری رو خیس‌کنی از توی ظرف یه قاسق خامه برداری و بزاریش روی سوپی که یکم خنک‌شده و روش بسته