2777
2789
عنوان

خانوماا بیاین

57 بازدید | 8 پست

مربی بدن ساز خوب تو تهران میشناسین؟

@2asemanabi  

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخیی عزیزم😂 اولین باره کسی صدام میزنه احساساتی شدم اصن🥺 متاسفانه من فقط از در باشگاها رد شدم تا ...

😂😂 الهی

عیب نداره. مرسی اومدی😘

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  

خخخ منم تهران نیستم متاسفانه . ببخشید اهرم نشد کمکت کنم 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
خخخ منم تهران نیستم متاسفانه . ببخشید اهرم نشد کمکت کنم 

😂

فداسرت

مرسی اومدی😘

عزیز سرچ کردم میاد اسماشون و محل باشگاشون  برو ببین کدوم نزدیکتره برات

میخواستم یه مربی باشه که چند نفر از نزدیک باهاش کار کرده باشن

حالا تو نتم میگردم تشکر❤😘