2777
2789
عنوان

موخوره

59 بازدید | 9 پست

سلام. من موهام وحشتناک موخوره داره .پسرونه کوتاه کردم حتی کوتاهشم موخوره گرفت.😔 الان میخوام دوباره کوتاه کوتاه کنم و بهش برسم و روغن و ماسک بزنم‌‌

ولی نمیدونم چی و چطوری ؟ 

اگه کمک کنید ممنونم 

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

عزیزم من اینارو یجا دیگه هم نوشته بودم، الان کپی پیست کردمش

اول باید انقد کوتاهش کنی که هیچ اثری از موخوره نمونه، بعدش روغن تراپی کن تو خونه ینی هر هفته یکی دوبار روغن زیتون بزن به موهات

بعد حمام روغن نارگیل بزن

مواظبشون باش

روبالشی ساتن استفاده کن

نذار موهات خشکو شکننده بمونن

ماسک مو برندای معروف بزن حتما

ابرسان هم خوبه که استفاده کنی

من موهام خیلی بلنده و موخوره همو تقریبا داره منم دلم نمیاد کوتاه کنم گفتم بزار باشه همینجوری،دیگه حنا و روغن زیتون،و فندق و نارگیل و جوشونده بابونه ک زرده تخم مرغ و اینارو قاطی میکنم دیگه ایشالا خوب شه هععی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. ماسک مو چی مثلا ؟

ماسک مو هلث نوشن عالیه

من سرم مو سریتا هم میپسندم

هرکدومشو میخوایی بگیر ولی هلث نوشن برای موخوره هم که تو داری درمان محسوب میشه عزیزم

ولی قبلش باید حتما کل موخوره هایی که داری رو از بین ببر حتی اگه شده به بیشترین حد قیچیش کن و بعد اینایی که گفتم رو انجام بده دیگه موخوره نمیبینی

و اینکه هیچوقت هیچوقت دستگاهای موخوره گیر رو استفاده نکن چون باعث شکنندگی و عدم مقاومت مو میشه🤗

ماسک مو هلث نوشن عالیه من سرم مو سریتا هم میپسندم هرکدومشو میخوایی بگیر ولی هلث نوشن برای موخوره ه ...

ممنونم . یعنی دیگه خوب میشه ؟ بخدا اعتماد به نفسم کم شده و همش موهام وزه خیلی ناراحتم 😔😔😔

ممنونم . یعنی دیگه خوب میشه ؟ بخدا اعتماد به نفسم کم شده و همش موهام وزه خیلی ناراحتم 😔😔😔

ببین عزیزم مراقبت از موها و درمانشون و حتی پوستم یه بازه‌ی طولانی مدت میخواد، من موهام ریزش داشت عصاره رزماری استفاده کردم به مدت ۱۰ ماه دیگه الان احساس میکنم ریزشم کم شده و شده چند تار در روز

باید خیلی روش وقت بذاری و تحملو صبر داشته باشی

اینجوری نیست که بگی اوکی امروز زدم فردا باید خوب بشم، اصلا اینطور نیست، باید یه بازه‌ی طولانی مدت ایناییو که گفتم استفاده کنی

ببین عزیزم مراقبت از موها و درمانشون و حتی پوستم یه بازه‌ی طولانی مدت میخواد، من موهام ریزش داشت عصا ...

درسته. بعد دکتر هم باید رفت ؟