2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین

43 بازدید | 7 پست

سلام من باردارم ولی هنوز جنسیتش معلوم نیس شما راهای خونگی برا تعیین جنسیت بلدین؟ و اینکه چی بخورم تا دختر باشه اخه یه پسر دارم

اسمش یاشار یه اسم دخترونم  بگین که بهش بخورع

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
دیگه الان ک با خورد و خوراک جنسیت تغییر نمیکنه ایشالا هر چی ب صلاحته باشه

خیلی ممنون عزیزم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه الان که لقاح صورت گرفته مگه میشه جیزی بخوری جنسیت عوض بشه ا😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مگه الان که لقاح صورت گرفته مگه میشه جیزی بخوری جنسیت عوض بشه ا😐😐😐😐

چه بدونم گفتم شاید بشع😬😄

چه بدونم گفتم شاید بشع😬😄

😐😐😐😐😐جنسیت حتی رنگ چشماش رنگ پوستش در در همون موقع لقاح مشخص میشه وقتی تخمک اسپرم رو جذب میکنه aرو جذب کرده باشه میشه دختر yرو جذب کرده باشه میشه پسر 😕😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
😐😐😐😐😐جنسیت حتی رنگ چشماش رنگ پوستش در در همون موقع لقاح مشخص میشه وقتی تخمک اسپرم رو جذب میکنه ...

منم میدونم فقط شنیدم که مثلا این غذاهارو بخوری پسر یا دختر میشع

منم میدونم فقط شنیدم که مثلا این غذاهارو بخوری پسر یا دختر میشع

عزیزم اون مال قبل لقاح هست ۳ماه قبل اقدام به بارداری  که مثلا میگن گرمی بخوری عمر اسپرم پسر بیشتر میشه تخمک اونو بهتر جذب میکنه یا برعکس که اونا هم اکثرا درست نیست من بیشتر کسانی که رژیم گرفتن رو دیدم برعکس شده