2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پسری ک عاشقش شدم خونه عمه ش و زن عموش همسایه مونن و ی نسبت فامیلی دور هم داریم چند سال پیش رد ش ...

روز 6 بهمن 1398 عصر بود ک فتم خرید ک دیدم تو ماشینش نشسته از تو اینه چهرشو دیدم شناختم ولی اون منو ندید انقدددددد خوشحال شدم ک نگو سریع رفتم ی مغازه جلوش بعد ک اومدم بیرون منو ببینه از جلو ماشینش رد شدم دید منو بعد ک رد شدم از ماشین اومد پایین و دنبالم اومد  دیگ دنبالم بود ی دوستشم باهاش بود.

و بعدش شب ک خونه بودم همش تو فکرش بودم ایدی اینستا اون دوستشو ک همراش بود داشتم بهش پیام دادم گفتم سلام ببخشید شما دوست فلانی هستی میشه پیجشو بدی بهم ؟ ک گفت شما کی هستی . گفتم اگه سوال کرد بگو اسمم هستیه... ( اسم‌خودم) 

گفت باشه و بعد چن دیقه ایدیشو داد. 

اولش نخاستم من بهش پیام بدم گفتم زشته فقط رفتم پیجشو ببینم ک شاید اصن با کس دیگ ای باشه ک پیجش قفل بود و بیخیالش شدم

و شاید آرزوهایمان جایی...منتظرمان هستند🌙 
4ساله باهم دوستیم من 14اون 19سالش بود الان من 18 اون 23 خیلی برام تلاش کرده هنوزم میکنه که بابامو ...

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
الان منو عشقمم چون دست عشقم تنگه صبرکردیم خدابزرگه روزی بنده ها دست خداست تلاش و پشتکار داشته باش ...

اخ لعنت ب نداری.منم چند سال موندم تا وضعش سرو سامون بگیره.دعامون کنین😥

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
روز 6 بهمن 1398 عصر بود ک فتم خرید ک دیدم تو ماشینش نشسته از تو اینه چهرشو دیدم شناختم ولی اون منو ن ...

بعد چن دیقه دیدم ازش پیام اومد گفت شما ایدی منو خواستین؟ گفتم اره گفت میشه خودتو معرفی کنی

من ک میدونستم منو میشناسه الکی میگه گفتم من همون دختریم ک امروز از کنارت رد شدم گفت امروز دختر زیاد دیدم مشخصاتت بگو😁

گفتم من همونیم ک موهام طوسی بود همسایه عمت. گفت نمیشناسم گفتم باشه خدافظ ک سریع گفت اهاااا وایساا شناختم😂گفتم همینجوری کنجکاو شدم ک گفت بهت پیشنهاد دوستی بدم قبول میکنی گفتم ن 😁😂دیگ کلی حرف زدیم و اخرش گفت من قصدم باهات ازدواجه ک خندیدم گفتم ی شبه همسرتو انتخاب کردی

بعد چن دیقه دیدم ازش پیام اومد گفت شما ایدی منو خواستین؟ گفتم اره گفت میشه خودتو معرفی کنی من ک مید ...

اقا وایسین یکم دیگ میام میگم 

بعد چن دیقه دیدم ازش پیام اومد گفت شما ایدی منو خواستین؟ گفتم اره گفت میشه خودتو معرفی کنی من ک مید ...

کسی نخونده دیگ انرژی ندارم باقیشو بگم😕

اره عزیزم ولی منطق به پول نیست من باچشم دارم میبینم دوتا ابجی دارم یکیش منطقش پول بود الان پشیمون ...

منم حرفم اینه 

همه چی پول نیس ولی پولم نباشه نمیشه خانواده های الان سخت میگیرن 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
🥰🥰😍 من شاگرد زرنگ کلاس بودم همیشه.   یه استاد ادبیات داشتیم خیلی آدم شوخ و بانمکی بود. ...

ارشهههههه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂 لعنتی مخ زدن فقط تووووو

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak