2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا متوجه شدم😍

ولی خو اگه بخوام بگم چطوری  همسرم از اقوام دوووور هست یکبار همدیگرو تو خونه عمم دیدیم گفت میشه ی دستمال به من بدین من دستمال کاغذی براش اوردم دستمال یواشکی بوسید گذاشت جیبش😂😂😂😂بعد ها گفت عاشقت بودم ولی من از همون موقع دلمو باختم

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
پای هم پیر شید!😍😍😍

ان شاءالله

مرسی عزیزم❤

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

منم داستان عاشقیم طولانیه اما عشق نگهداریش سختهههه خیلی

باید جون بدی تا پایدار بمونه 

عشق من در یک نگاه بود و بعد چند سال باهاش کامل اشنا شدم و الان ک ب اون نگاه و حس و اون لحظه ک فکر میکنم نمیتونم بیانش کنم انگار اون موقع میشناختمش کامل 

و شاید آرزوهایمان جایی...منتظرمان هستند🌙 
😢😢🥺 فکر کنم اما این حسم فقط به خودم لطمه میزنه😭

دقیقا منم عاشق پسر عمومم هرجا میرم دوست دارم باشه شبانه روز به یادشم همیشه تو فکرمه اگه یجا نباشه قلبم از وسط خرد میشه اگه ی روز جواب سلاممو نده میمریم خدایا انشالله عشق همه جووناا دو طرفه باشه😭

گوش میدیم 😍

🥰🥰😍

من شاگرد زرنگ کلاس بودم همیشه. 

یه استاد ادبیات داشتیم خیلی آدم شوخ و بانمکی بود.

همیشه شوخی میکرد باهام 😂😂 یاد شوخیاش میوفتم میپوکم.

خلاصه گذشت من کنکور دادم،،، یه سر واسه یه سری کارا رفتم مدرسه،اونجا بود استاده .

پسرشم بود داشت با افتخار به همکارانش معرفیش میکرد.

پسرش قرار بود بیاد نمی‌دونم چه کنه اسیرش کرده بود

خلاصه استادم بهم راجب خواستگاری گفت و کی خدمت برسیم و ...

خلاصه اومدن خواستگاری و آشنایی و عقد و اینا که الان در حال حاضر عقدیم

@mord  

.Ap.
منم داستان عاشقیم طولانیه اما عشق نگهداریش سختهههه خیلی باید جون بدی تا پایدار بمونه  عشق من ...

بگو میبنیم مال منم طولانیه اگه هستید اعلام حضور کنید همه بگیم!😁

بگو میبنیم مال منم طولانیه اگه هستید اعلام حضور کنید همه بگیم!😁

باشه برا اولین میخام تعریف کنم امیدوارم خوب بشه😁فقط چون طولانیه یکم دیر میشه

دقیقا منم عاشق پسر عمومم هرجا میرم دوست دارم باشه شبانه روز به یادشم همیشه تو فکرمه اگه یجا نباشه قل ...

ان شاءالله💕

بهش برسی❤

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

این پسری ک عاشقش شدم خونه عمه ش و زن عموش همسایه مونن و ی نسبت فامیلی دور هم داریم

چند سال پیش رد شدم از کنارش دیدمش ی لحظه چشم افتاد بهش ( چشاش سبزه😍بیشتر اون توجهمو جلب کرد) ی حسی داشتم بهش ی حسی ک انگار قراره بعدا باهاش اشنا شم یا انگار میشناسمش حالا گذشت چند سال و من ندیدمش دیگ و با یکی سنتی نامزد شدم طبق نظر خانوادم ولی چون اختلاف نظر داشتیم تو همون نامزدی بدون عقد جدا شدیم بعد اون تو مراسم محرم دیدمش ک نگام میکرد منم ازش خوشم میومد از دختر عمش پرسیدم اسمش چیه و چندسالشه و اینا دیگ تا اخر شب ک خواستیم برگردیم نگاش کردم و ی لبخند زدم ک بهش بفهمونم منم ازش خوشم اومده ک خندید و سرش پایین برد ک دیگ دلم رفت😍

باز بی خبر ازش بودم اما بهش فک میکردم و واسه خواهرم تعریقش کردم تا چندماه بعد