2777
2789
عنوان

ارومیه ای ها بیاین تو لطفا!

366 بازدید | 14 پست

سلام‌ خانما من ارومیه ام یکی از آشناها یه مشکل خیلی بزرگ داره که با هیچ راهی حل نمیشه تو شهرمون خواهشا اگ یه کسی که سحروجادو میکنه و کارش درسته و خیرشو دیدین یا کسی که خیرشو دیده میشناسین آدرس یا شماره تلفنشو بدین ممنونم ازتون🌹

دنبال اینکارا نرو ک تهش بی راهه ست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

والله من فقط قامت سید رو میشناسم اونم تو آغ داش هس نمیدونم خوبه یا نه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

پیش دعانویس رفتن ودعا گرفتن یعنی تو کلید ورود اجنه وشیاطین به زندگیت میدی جز سنگینی بدبختی چیزی برا آدم نمیمونه همه ی این دعا نویسا شیادن بخدا.

کفرتو از خدای به اون بزرگی ومهربونی داری میگذری وپناه میبری به کی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پیش دعانویس رفتن ودعا گرفتن یعنی تو کلید ورود اجنه وشیاطین به زندگیت میدی جز سنگینی بدبختی چیزی برا ...

میگ چن ساله مشکلم حل نمیشه هر چقدر از خدا میخوام نذرونیاز فلان میگ خستم میخوام این راهم برم

اونو میشناسم پیششم رفتم ن این مشکلش بزرگه فک کنم با سحروجادو بزرگ حل بشه

من نمیشناسم  همینو میدونستم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
میگ چن ساله مشکلم حل نمیشه هر چقدر از خدا میخوام نذرونیاز فلان میگ خستم میخوام این راهم برم

شاید این یه امتحان الهی ک میزان صبرش میخاد سنجیده شه

شاید اینکار به صلاحش نیست

من همسرم یمدت رفت ولی بخدا هیچ نتیجه ای نداشت همش دروغ همش کلک ببین میری پیش دعانویس دوتا نشونه میگ ک حقیقت قول اینو میخوری بعد الکی یه دعا میده پول میگیره ک هیچ تاثیری نداره هیچ تاثیری جز سنگینی وبدبختی

من ته این راه رو دیدم میگم نکنه 

ته ره به خدا دل بستنم دیدم

اونو میشناسم پیششم رفتم ن این مشکلش بزرگه فک کنم با سحروجادو بزرگ حل بشه

ولی بهتره دنبال این کارا نره چون عواقبش بده 

اگ دوست داری بگو ببینیم مشکلش چیه؟