2777
2789

خب خودم شرایط خودمو از حفظم 

میدونم سی و هفت سالمه میدونم خب الان جدا شدم و بچه ندارم شاید دیگه هیچ وقت موقعیتش پیش نیاد 

خب میدونم شاید نتونم خونه و ماشین برا خودم داشته باشم 

مگه مردم من که بخوام دغدغه این چیزا را داشته باشم 

فقط با حقوقم جون سالم به در برم هنر کردم 

باز مرتب ته دلمو خالی می کنند 

خودم به خاطر شرایطم بارها گریه میکنم تو تنهایی 

اخه خب چه کاری ازم بر میاد😔😔💔

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

یه گوش در یه گوش دروازه

بذار بگن هیج توجهی نکن 

شما کار درست و خوبتو بکن اونا خوششون اومد چه بهتر 

نیومد هم تو کارتو ادامه یده قرار نیست پاسخگو باشی که

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از رو دلسوزی میگن خودت حساس شدی .یبار جدی بگو بهشون خودم شرایطمو میدونم و راضی هم نیستم .ولی هر راهی ک اومدم رو خدا برام مقدر کرده .کسی چه میدونه شاید در اینده بهترین همسر و بهترین اولاد نصیبم بشه .مگه هر کی تو ۱۸ سالگی ازدواج کرد و بچه دار شد خوشبختیش تضمین شد؟؟؟ اوووو انقد سراغ دارم با ۳/۴تا بچه هم جدا شدن تازه له و لورده و داغووون

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نمیفهمن دیگه خودتم بکشی نمیفهمن تنها راهش اینه اهمیت ندی دور شی

بخدا اینقدر روانم به هم ریختن آدم حرف میزنه دلش وا شه نه اینکه بهش استرس و اضطراب بهش وارد شه دلم میخواست بلاکشون کنم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ای خواهر دست تو دلم نزار کاش بفهمن خانواده هاا کاش،من و همسرم مشکل ناباروری داریم که خانواده شوهرم طی یک سری قضایا می‌دونن ،دیروز خواهر شوهرم زایمان کرده بود وقتی رفتم عبادتش مادر شوهرم همش میگفتم آن شالله قسمت شما می‌دونم دعای خیر می‌کنه ولی دیگه دوست ندارم حتی کسی تو این زمینه برامون دعا کنه یکبار خوبه ها ولی همش میگفتم حالا از یک طرفم به خانواده خودم گفتم فعلا بچه نمی‌خوایم مامان خودمم گیر داده بچه بیار اقدام کن خدای نکرده کارت یک روز کارت به دوا درمون نکشه نمیدونه من هفت ساله تو راه دوا درمونم حتی تا ای وی اف هم رفتم خلاصههه درد دل زیاد هست هرکس به طریقی ولی کاش خانواده ها بدونن هر زن و مردی صلاح زندگی خودشون رو بهتر می‌دونن ،،برای بچه دار شدنمون اگه میشه یک صلوات بفرستید❤️مشکل شمام آن شالله حل میشه یک نفر آدم خوب بیاد سر راهت خوشبخت سی برات صلوات حضرت فاطمه زهرا میفرستم♥️

یه گوش در یه گوش دروازهبذار بگن هیج توجهی نکن شما کار درست و خوبتو بکن اونا خوششون اومد چه بهتر نیوم ...

میدونی خودم سعی می کنم خودمو دلداری بدم به خودم آرامش بدم ولی وقتی اینقدر زیاد تکرار می کنند ناخوداگاه دچار خشم و استرس میشم 

شاید از رو دلسوزی میگن خودت حساس شدی .یبار جدی بگو بهشون خودم شرایطمو میدونم و راضی هم نیستم .ولی هر ...

میگم حتی باز به شوخی میگم میزنم بلاکتون میکنما باز تکرار 

چه میدونم عزیزم من هر سرنوشتی داشته باشم خب با تمام تلاشم شاید نشه یه سری چیزا را تغییر داد اون پذیرفتنه را اوکیم شاید گریه و غر بزنم ولی خب کاش حداقل کسانی بودند دلگرم که نه لااقل آزارم نمیدادن با حرفاشون 

بخدا اینقدر روانم به هم ریختن آدم حرف میزنه دلش وا شه نه اینکه بهش استرس و اضطراب بهش وارد شه دلم می ...

کاش بفهمن آدم خسته ترینه،نمیدونم از اینکه مامانم باورش شده ما واقعا نمی‌خوایم خوشحال شدم یا ناراحت البته الان شرایطم بهتره اگه بفهمه غصه میخوره نمیخام این قضیه پیش بیاد ،،مادرشوهرم فهمیده همش به فکر ماست ومن عذاب وجدان میگیرم 

ای خواهر دست تو دلم نزار کاش بفهمن خانواده هاا کاش،من و همسرم مشکل ناباروری داریم که خانواده شوهرم ط ...

الهی بمیرم  خدا  کنه دلت شاد شه 

دقیقا میفهمم منم شرایط زندگی باعث شد بچه نخوام مرتب میگن بچه تو باید کنکوری باشه الان یا هزار حرف دیگه 

کاش به خودشون بیان کاش بی تفاوت شن ولی با حرفاشون مارو آزار ندن 😔

والا همسن توام بودن کسایی ک دوباره ازدواج کردن و پولدارترین مرد رو گرفتن . چون روی خودشون کار کردن . ...

به اندازه موهای سرت کتاب خوندم بهترین دانشگاه با مدرک ارشد فارغ التحصیل شدم معلم شدم فقط یکم یواشتر نظر بده 

شرایط زندگیم باعث شد الان تو این مسیر قرار بگیرم

من هیچ کسو مقصر نمیدونم از کسی هم طلبکار نیستم 

فقط  دوست ندارم دیگران زوم کنند رو نداشته هام 

چون هیچ انسانی کامل نیست 

میگم حتی باز به شوخی میگم میزنم بلاکتون میکنما باز تکرار چه میدونم عزیزم من هر سرنوشتی داشته باشم خب ...

من ۱۹ سالم بود جدا شدم  .۱۰ سال مجرد موندم از خانواده و دوست و اشنا و غریبه و در و دیوار و هممممه تیکه شنیدم چ راجب طلاقم چ راجب ازدواج نکردنم .دلم گاهی میشکستا ولی هی نشنیده میگرفتم میگفتم بی عقلن😁 مگه زندگیا خودشون خیلی گل و بلبلن؟ ب ضرب و زور و بچه و داد بیداد دارن تحمل میکنن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

کاش بفهمن آدم خسته ترینه،نمیدونم از اینکه مامانم باورش شده ما واقعا نمی‌خوایم خوشحال شدم یا ناراحت ا ...

من که به کل دوست دارم بی تفاوت و بی اهمیت باشند چون اهمیت دادنشون بیشتر باعث آزارمه