2777
2789
بابا بخدا این خبر نداره فردا ظهر نهار چی قراره بپزه، اونوقت دوستان اومدن میگن نحوه آشنا شدن من با هم ...

جهت فان

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از یک سال نمیشه که باید صبر کنی ازدواجت نزدیکه نه ازدواجی که بری سر خونه و زندگی یعنی پیدا کرد ...

میخوام جدا بشم میشه؟؟

حس شوهرم چیه بهم ؟ 

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اول کارت جور میشه یعنی به 1401نمیرسه و بعد دوسال از کارت کیس مورد نظرت پیدا میشه

یا صاحب صبر چقققققققققققد مجردی و ریاضت باید بکشم من

مرررررررررررررسی عزیزم   

اول کارت جور میشه یعنی به 1401نمیرسه و بعد دوسال از کارت کیس مورد نظرت پیدا میشه

یه کوچولو از مشخصاتش میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نفر هشتم بودم عزیزم به نظرت چرا همکارم سرد شد و ازش خبری نیست چند روزه پیام نمیده؟ چی کار کنم

دوست داره ولی مثل اینکه سردرگمه و فکرش درگیره و اینکه داره بیشتر راجبت فکر میکنه ولی برمیگره از برگشتش نگران نباش که حتما میاد

ولی باید خیلی حواست باشه