عفونت دارم دکتر داده ولی ۷ تا اپلیکاتور توشه یکیشو که پر کردم نزدیکه نصف پماد خالی شده 🤔 به نظرم نهایت واسه سه تا اپلیکاتور کافی باشه . یا من زیادی پر میکنم ؟ تو واژنمم کامل نمیره آخه تازه چندبار رابطه داشتم که عفونت گرفتم نهایت نصفش میره داخل یه مقداریش هم میریزه بیرون از واژن . چیکار کنم ؟ بعد مصرف هم یکم خارشم بیشتر میشه کسایی که استفاده کردید شما هم همین حالتو دارید؟
تازه بو هم میداد دیگه استفاده نکردم از روغن نارگیل استفاده کن مثل اب روی اتیش هست
و عرق نیلوفل
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محاسبه کنید بر حسب پمادی که دارید اگر کمه مجدد تهیه کنید
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دقیقا بوشم خیلیییی بده . روغن نارگیل رو به داخل واژن بمالم عرق نیلوفرو بخورم ؟ کجا میفروشن عرق نیلوف ...
اره
عطاری ها فک کنم اینترنتی هم بفروشن عرق نیلوفل
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃