2777
2789

سلام من ۲۳سالمه ترم اخر کارشناسیم و شرکت کردم واسه ارشد فقط یه برادر دارم یعنی تک دخترم ولی وضع مالی خوبی نداریم وخانوادمم هیچ پس اندازی از خودشون ندارن.خاستگارای با شرایط خیلی خوبمو حتی نزاشتم که بیان تو خونمون چون بخاطر هزینه عروسی و جهیزیه واقعا نگرانم و میدونم خانوادم از پسش بر نمیان از طرفیم دختری که بی جهیزیه بره یجورایی انگار بی ارزش میشه.خانوادم میگن ما رسم نداریم جهیزیه بدیم در حالی که همه دخترای فامیل جهیزیه بردن چون ندارن مجبور اینو بگن دیگه.کسی هست شرایطش مثل من بوده باشه؟از تجربیاتتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خب شما خودت سرکار برو و درامد داشته باش

واقعا جهیزیه وظیفه دختر نیس ولی امروزه جوری باب کردن ک وقتی کم باشه مورد سرزنش قرار میگیری

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

من جهازم خیلی کم بود . کلا چیزای ضروری گرفتم فقط یه فرش گرفتم مبل نگرفتم . وسیله چوبی اصلا هی۰ی هیچی نگرفتم .قراره با شوهرم بگیریم . الانم سر خونه زندگیم هستم و کم کم داریم میخریم . و کلا این عادتمه یا نمیخرم یا خوشبو میخرم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

عزیزم ی چند سال کار کن فقط پولاتو جمع کن طلا بخر حتی ی گرمی بعد با وام ازدواج میتونی روی هم ی جهیزیه معمولی بخری غصه نخور

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

امروز یکی تاپیک زده بود رسم دارن پسر جهزیه بگیره و از اینکع عروسشون جهزیه نمیاره ناراحت نیستن

اصل جهزیه مرد باید بخره تو قانون 

بعدشم در حد توان ببر نه بیشتر

خانواده  شوهرمنم رسمشون عجیب غریب بود ولی من جهزیه رسم داشتیم بردیم اونا فکردن لز رسمشون بیخبر میمیونیم به رسم خودشون عمل نکردن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم