سلام من ۲۳سالمه ترم اخر کارشناسیم و شرکت کردم واسه ارشد فقط یه برادر دارم یعنی تک دخترم ولی وضع مالی خوبی نداریم وخانوادمم هیچ پس اندازی از خودشون ندارن.خاستگارای با شرایط خیلی خوبمو حتی نزاشتم که بیان تو خونمون چون بخاطر هزینه عروسی و جهیزیه واقعا نگرانم و میدونم خانوادم از پسش بر نمیان از طرفیم دختری که بی جهیزیه بره یجورایی انگار بی ارزش میشه.خانوادم میگن ما رسم نداریم جهیزیه بدیم در حالی که همه دخترای فامیل جهیزیه بردن چون ندارن مجبور اینو بگن دیگه.کسی هست شرایطش مثل من بوده باشه؟از تجربیاتتون بگید
ما کوردیم اونقدری ک ترکا رسم جهیزیه دارن ما ندارم یعنی تو رسم ما خریدن بیشتر وسایل با داماد هست
اره کورد هایی که ما میشناسیم دختر هیچی نمیخره فقط داماد میخره . که البته داماد هم زیاد سنگ تموم نمیزاره
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن ک هیچی نبره اکثر سنگینا با داماده سنگ تموم بذاره یا نه هم دیگه ب خودش بستگی داره بالاخره خودش میخ ...
آره
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
اگه آدمای درستی باشن دنبال جهاز آنچنانی نیستن لازم نیست بگی جهاز نمیارم. لازم هم نیست جهاز گرون ببری. با وام ازدواج یه چیزایی بخر یه چیزایی نو یه چیزایی دست دویه سریا رو هم داماد میخره از قدیم گفتن پول عروسی رو خدا جور میکنه . میتونی از اول بگی ترجیح میدم همه چی ساده باشه نه به خانواده من فشار بیاد نه به خانواده شما. دوست دارم خودمون زندگی رو به مرور بسازیم. بیشتر روی اخلاق پسر و خانواده اش فکر کن نه جهاز
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
لرهارو نمیدونم جانم ولی ب نظر من جهیزیه سنگین اصلا خوب نیس شاید یه خانواده شرایط مالیشو نداش ...
درسته ولی رسم ما اینطور بود من گفتم به خانوادم حالا که رسم ندارن اونا زیاد نخریم بابام گفت به خواهرت دادم به تو ندم تمام عمرم ناراحت میشم از طرفی تو فامیلم ابروم میره