2777
2789
عنوان

توروخدااااا کمک کنیددد😭😭😭😭

117 بازدید | 3 پست

دختر خالم این بار دومشه اولاش بی حال میشه سردرد میشه بعد کلا از حال میره دستو پاش یخ میکنه و میلرزه؟ فردا وقت دکتر داره... 18سالشه...کسی تجربه داره؟ کمک کنه از چیه از اعصابه؟ دارم دیوونه میشم خیلی دوسش داریم سنی نداره یعنی خوب میشه با دکتر اعصاب؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی ۹۹ درصد از بیماریها ناشی از افزایش سردی درون قسمت خاص از بدن هست مثلاً کسی که رحمش دچار سردی میشه به مشکلات و بیماری های زنانه مبتلا میشه یا کسی که سردی در سرش افزایش پیدا میکنه به انواع و اقسام بیماری های مغز و  اعصاب مبتلا میشه، پسر عموی من تومور مغزی داشتن  و تومور هر روز بزرگتر از دیروز میشد و به اعصاب چشمشون  فشار می آورد پزشکان گفتند که ادامه این روند نابینا شون میکنه و باید عمل کند کند تازه عمل می‌کردند معلوم نبود چه اتفاقی بیفته ایشون به استاد خیراندیش مراجعه کردن و تومورشون کوچک شده،حالشون خیلی بهتره و در کمال ناباوری موهای سرشون هم بعد شروع درمان حدود ۶۰ درصد موهاشون سیاه شده( چون اکثر موهاشون سفید بود)