2777
2789
عنوان

صاحب داروخونه

513 بازدید | 17 پست

سلام شب همگی بخیر. دوستان کسی اطلاع داره چجور میشه داروخونه تاسیس کرد ینی داروساز نباشی اما بخای داروخونه بزنی اگر کسی توی اشناهاش همچین کسی هس راهنمایی کنه منو برای یکی از دوستام میخوام 

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با یک پزشک داروساز شریک بشن  مثل اینکه بگن سرمایه از من و کار از شما!

خیلی سخته تاسیس داروخونه یا با خرید امتیاز و پول درس میشه؟ درامدش می ارزه؟

خیلی سخته تاسیس داروخونه یا با خرید امتیاز و پول درس میشه؟ درامدش می ارزه؟

راستش بطور دقیق از پروسه اش خبر ندارم! 

بین آشناهامون میخواست همچین اتفاقی بیفته ک به سرانجام نرسید 

ولی انتخاب لوکیشن مناسب و پزشک متبحر قطعا خیلی موثره در میزان درآمد

می تونه جواز یک داروساز رو اجاره بکنه ،اون داروساز باید حداقل هر ۳ماه یکبار توی اون داروخانه حضور داشته باشه،جواز به نام دارو ساز صادر میشه دوست شما فقط سرمایه گذار هست درضمن اون داروساز باید امتیازش به تاسیس دارو خانه برسه 

نمیدونم شما ک اطلاعات نداری پس چطور میحوای اقدام کنی؟

گفتم ک عزیزم برای یکی از دوستامه کلی هم تحقیقات انجام داده گفتن باید امتیاز داروخونه رو بخره بعد یه داروساز ب عنوان مسعول فنی استخدام کنه اما سوال اینجاس ک ایتیاز رو میخرن یا باید تونوبت صبر کنن چون سازمان بهداشت گفته برای خرید داروخونه باید بمونه نوبت براهمین خاستم اگ کسی اطلاعاتش خوبه کمکمون کنه

می تونه جواز یک داروساز رو اجاره بکنه ،اون داروساز باید حداقل هر ۳ماه یکبار توی اون داروخانه حضور دا ...

اها پس بستگی به امتیاز اون داروساز داره؟

گفتم ک عزیزم برای یکی از دوستامه کلی هم تحقیقات انجام داده گفتن باید امتیاز داروخونه رو بخره بعد یه ...

اره نوبتی

منم زیاد نمیدونم 

موفق باشن🌹

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت