سلام شب همگی بخیر. دوستان کسی اطلاع داره چجور میشه داروخونه تاسیس کرد ینی داروساز نباشی اما بخای داروخونه بزنی اگر کسی توی اشناهاش همچین کسی هس راهنمایی کنه منو برای یکی از دوستام میخوام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
می تونه جواز یک داروساز رو اجاره بکنه ،اون داروساز باید حداقل هر ۳ماه یکبار توی اون داروخانه حضور داشته باشه،جواز به نام دارو ساز صادر میشه دوست شما فقط سرمایه گذار هست درضمن اون داروساز باید امتیازش به تاسیس دارو خانه برسه
نمیدونم شما ک اطلاعات نداری پس چطور میحوای اقدام کنی؟
گفتم ک عزیزم برای یکی از دوستامه کلی هم تحقیقات انجام داده گفتن باید امتیاز داروخونه رو بخره بعد یه داروساز ب عنوان مسعول فنی استخدام کنه اما سوال اینجاس ک ایتیاز رو میخرن یا باید تونوبت صبر کنن چون سازمان بهداشت گفته برای خرید داروخونه باید بمونه نوبت براهمین خاستم اگ کسی اطلاعاتش خوبه کمکمون کنه